Favoritter fra Johaug

Endelig er sommerens fantastiske kolleksjon fra Johaug her! Feminin, sporty og tøff!

Kolleksjonene fra Johaug bidrar alltid med rene, feminine design kombinert med en tøff og sporty tilnærming! Du får knallgode klær med fokus på femmetech, som er teknisk design tilpasset kvinner! For deg som vil være både rask i sporet, samtidig som klærne både føles og ser bra ut!

 

Produktene i kolleksjonen er inspirert av Therese sin unike dualitet som utøver og person, der rå viljestyrke møter sofistikert femininitet. Plaggene har Skandinavisk touch, hvor funksjonalitet og livsstil harmoniserer gjennom innovative materialer, rene feminine snitt, og gjennomtenkte sporty detaljer kvinner setter pris på.

Selv om det blir kaldere ute trenger du ikke slutte å trene ute! Johaug gir deg gode tights som varmer og er tilpasset utetrening når temperaturen synker! Flash warm tights har høyt liv, børstet innside og refleksdetaljer! Aerial woolmix tights har i tillegg ull på innsiden. Vintertightsene er perfekt å kombinere med en overdel som varmer og er tilpasset trening! 

Når det blir enda kaldere anbefaler vi å oppgradere til concept-serien! En virkelig storfavoritt tilpasset vinteraktiviteter og like bra til både løp og langrenn! Jakken er designet med softshellmateriale og dunpadding i front for å beskytte mot vær og vind. Høy hals og romslig hette gir deg ekstra værbeskyttelse, og med refleksdetaljer er den perfekt for mørke vinterkvelder. Buksen har vindtette softshell paneler foran, og 4-veis stretch bak, pluss børstet innside som varmer godt! Begge med behagelig passform tilpasset alle aktiviteter!

Advance Primaloft Down Jacket er en av de mest tekniske jakkene til Johaug! Elastisk softshell og Primaloft® Gold isolering, samt et vindtett lag som holder deg varm. Elastiske paneler under armene og på baksiden gir optimal bevegelsesfrihet! Buksen i samme serien har også Primaloft® Gold isolering i front, samt elastisk, pustende og varmende bakpanel! I tillegg har den høyt, komfortabelt liv! Hvis du ønsker en enda varmere bukse er Temping primaloft pant helt super med Primaloft® Gold isolering både foran og bak, kombinert med elastiske paneler som sikrer enestående bevegelsesfrihet!

Ikke glem tilbehøret! Pannebånd med børstet innside og refleksdetaljer er perfekt både på løpeturen og i langrennsløypa! Johaug har også flere supre hansker som holder hendene dine varme! Et supert tips er å kjøpe et par tynne hansker i ull, som Wool Liner fra Johaug! Disse er perfekt å han under hanskene på ekstra kalde dager eller når du startet turen før du har blitt varm!

 

Det er lite som slår Johaugs kavlitetprodukter! Her får du topp ytelse og nydelig design i samme plagg!

 

Alt fra Johaug finner du her!