Hettegensere til dame

30 produkter
Sorter etter relevans

Hettegensere

Hettegensere er kanskje noe av det mest komfortable du kan ha på deg. Enten du er på farten eller har en avslappende dag hjemme, er hettegensere en ekte hverdagshelt. Oversized hettegenser kombinert med baggy jeans og freshe sneakers gir et trendy og avslappet antrekk. Hettegenser med matchende joggebukser er perfekte for en filmkveld med venninnegjengen.

Det er få plagg som har hatt en like stor utvikling som hettegensere. Plagget eksisterte allerede i middelalderen og ble da brukt av munker. Senere ble de designet for å holde idrettsutøvere varme under utendørsaktiviteter eller treningsøkter. I dagens motebilde har hettegensere blitt en sentral del av streetwear-fashion og er omfavnet hos alle store motehus.

Hoodies


Hoodies hadde tradisjonelt et karakteristisk utseende med kengurulomme og hette med snøring. I dag kan vi derimot se plagget i mange forskjellige fasonger og stiler. Alt fra oversized til tettsittende passform. Uansett hva du er på utkikk etter kan du garantert finne noe som passer til din personlige stil.

Hettegenser til dame


Vi har et bredt utvalg hettegensere til dame fra anerkjente merker som Nike, adidas og Peak Performance. Hettegensere fra Nike har et sporty uttrykk og er ofte utsmykket med den karakteristiske Nike-logoen. Her kan du velge mellom tradisjonelle modeller eller praktiske varianter med glidelås.

adidas hettegensere er prydet med dristige trykk og har et retro design som er like kul sesong etter sesong. Hettegensere fra Peak Performance har et stilrent uttrykk med behagelige materialer. Flatterende og feminin passform gjør disse like fine til hverdags som til trening.

Vi har også et stort utvalg hettegensere til herre fra kjente merkevarer som Patagonia, Nike og adidas. Eller hva med å oppgradere garderoben til de minste i familien? Shop hettegensere til barn.

-