Treningstights til dame

106produkter
Sorter etter relevans

Treningstights

Riktig treningstights kan gi deg den ekstra motivasjonen du trenger for å nå nye høyder. Derfor er våre treningstightser laget av tekniske materialer som er svettetransporterende, pustende og bevegelige. De er designet for å følge kroppens bevegelser og gi deg den støtten du trenger, uansett hvilken aktivitet du driver med.

Treningstights til dame


Vårt utvalg av treningstights til damer består av ulike lengder og passformer. Enten du foretrekker høy midje for ekstra støtte, eller om du liker en mer avslappet passform, har vi treningstightsen for deg. Med forskjellige lengder kan du tilpasse valget ditt etter sesong og temperatur.

Vi har også et bredt spekter av farger og mønstre å velge mellom. Alt fra klassiske, svarte treningstightser til mer dristige modeller som skiller seg ut i mengden. Uansett hva du foretrekker, kan du være sikker på at du finner treningstightsen som passer til din personlige stil.

Treningstights til alle aktiviteter


Ulike aktiviteter krever ulike funksjoner og det kan derfor være lurt å tenke gjennom hvilken type trening du skal bruke tightsen til. Våre løpetightser har et teknisk design som fremmer løpebevegelsen. I tillegg har løpetightsene en god passform rundt midjen, slik at de ikke sklir ned under løpeturen.

Trenger du treningstights til styrketrening? Da kan det være lurt å se etter tightser som er “squat-proof”. Dette betyr at treningstightsen ikke blir gjennomsiktig, selv når du utfører øvelser som knebøy og utfall.

Utforsk vårt utvalg og finn den perfekte treningstightsen for deg fra kjente merker som Nike, Kari Traa og Röhnisch. Er du usikker på hvilken treningstights som passer deg best? Sjekk ut vår tightsguide.

-