Leggings til dame

5 produkter
Sorter etter relevans

Leggings

Du har kanskje hørt Blair Waldorf sitt kjente uttrykk fra Gossip Girl; “Tights are not pants”. Om du har hatt dette utsagnet i bakhodet er det på tide å la det gå. De siste årene har både leggings og treningstights blitt en stilfull forsterkning til hverdagsgarderoben.

Leggings er et svært behagelig plagg som gir deg stor bevegelsesfrihet. Behagelig bomull omfavner kroppen og gir en flatterende passform. Bruk de på café med venner, kontoret eller når du bare slapper av hjemme.

Sporty, rocka eller klassisk - leggings passer for alle, uansett hvilken stil du har. Style leggings med en oversized t-skjorte, freshe sneakers og caps for en sporty hverdagslook. Skinnjakke, leggings og boots gir et mer rocka uttrykk. Plagget er også perfekt å bruke under kjoler på kalde dager.

Leggings til dame


Leggings til dame finnes i mange ulike farger og stiler. Gjør et statement med spreke farger eller gå for en enkel og stilren look. Uansett hvilken leggings som passer best for deg, kan du finne din favoritt hos Get Inspired.

Vi har leggings fra kjente merkevarer som adidas og Nike. adidas leggings er behagelige, anvendelige og gir stor bevegelsesfrihet. De er ofte utsmykket med adidas sine ikoniske striper eller andre logo-detaljer. Leggings fra Nike har et sporty uttrykk som fremhever din figur.

-