Strikkekjoler til dame

19produkter
Sorter etter relevans

Strikkekjoler

Strikkekjoler kombinerer det beste av to verdener - den uimotståelige komforten fra strikket materiale og den uanstrengte elegansen til en klassisk kjole. Med vår samling strikkekjoler kan du vise frem din personlige stil, samtidig som du holder deg varm og komfortabel hele dagen.

Strikk har for fullt blomstret frem i moteverden de siste årene. Her spiller strikkekjolen en stor rolle. Fra haute couture motevisninger til gatene i din lokale by - strikkekjoler er overalt.

Vi har et bredt utvalg strikkekjoler i forskjellige stiler - fra stilrene og minimalistiske snitt til mer dristige og iøynefallende detaljer. Uansett om du foretrekker klassisk A-linjeform, figursydd silhuett eller trendy, oversized stil, har vi strikkekjolen for deg.

Strikket kjole - slik styler du den


En strikket kjole kan styles til mange ulike anledninger. Uansett om du skal på fest, jobb eller kafé, er strikkekjolen din trofaste venn. Her er noen tips til hvordan du kan style den:

  • Til hverdags anbefaler vi å style en lang strikkekjole med et par vintersko og en kul skinnjakke.
  • Bruk en kortere strikkekjole over jeans eller skinnbukser for en unik og stilig look.
  • Til finere anledninger kan du kle opp en kort strikkekjole med lekre boots og smykker.
  • Mange forbinder nok strikkekjoler med høst og vinter, men plagget kan også brukes til de varmere årstidene. Style en tynn, ribbestrikket kjole med freshe sneakers for en stilig vår- eller sommer look.

-