Korte kjoler til dame

57produkter
Sorter etter relevans

Korte kjoler

Er du klar til å kapre søkelyset med den ultimate kjolen? Hos Get Inspired har vi de korte kjolene som får deg til å skinne. Fra edgy hverdagskjoler som snur hodene på gata, til glamorøse festkjoler som sørger for at du er kveldens dronning - vi har alt du trenger!

Korte kjoler gjorde sitt store inntog i moteverden under den kulturelle og fargerike swinging sixties- perioden på 1960-tallet. Designerne hoppet på følelsen av frihet og mot, og introduserte minikjoler som ble tatt godt imot av ungdommen. Siden den gang har de forblitt en tidløs favoritt blant damer over hele verden.

Minikjoler - hvordan style dem?


Å style en minikjole handler om å kombinere den med riktig tilbehør, avhengig om du skal på en formell eller uformell anledning. La deg inspirere av våre tips:

  • Skal du svinge deg rundt på dansegulvet? Kle opp den korte kjolen med et par skinnboots, statement-smykker og en lekker veske. Fullfør looken med en røff skinnjakke.

  • Er du ute etter en mer casual look? Style minikjolen med sneakers og en denimjakke. Avslappet, men stilig antrekk!

  • Kombiner kjolen med et par sandaler for en avslappet, bohemsk stil. En stor veske i naturlig materiale fullfører antrekket på en perfekt måte.

Så, uansett om du skal på kaffedate eller en girls night out, husk dette: Korte kjoler er ikke bare et plagg, de er en holdning. Ta den på deg og du vil stråle av selvtillit.

Korte sommerkjoler


På varme sommerdager er korte kjoler det perfekte plagget! Vi har et stort utvalg luftige og behagelige sommerkjoler som får deg til å blomstre. På de ekstra varme dagene kan du gå for en linkjole. Disse har god pusteevne, slik at du holder deg tørr hele dagen.

Så, hva venter du på? Klikk hjem din favoritt i dag!

-