Fleecegensere til dame

55 produkter
Sorter etter relevans

Fleecegensere

Fleecegensere gir deg den ekstra komforten du trenger på kjølige dager. Fra den ivrige fjellvandrer til daglige pendler - plagget har virkelig vunnet hjerter overalt.

Du vet de turene du vil være varm, men ikke for varm? Da er fleecegensere perfekt. De er laget i et mykt, varmt og pustende materiale slik at du kan holde varmen uten å svette ihjel. Akkurat det du trenger når du er ute på tur. Når temperaturene synker kan en fleecegenser også være godt å ha hjemme, på hytta eller på kontoret.

Om du har snakket med erfarne turfolk har du kanskje blitt fortalt viktigheten av å kle seg etter trelagsprinsippet. Fleecegensere er perfekte for lag på lag. Bruk den over en varm ulltrøye og topp antrekket med en vindtett turjakke. Da kan du enkelt justere lagene etter behov og du er garantert en komfortabel tur.

Fleecegenser til dame


Vi har et stort utvalg fleecegensere til dame fra kjente merkevarer. Patagonia fleecegensere er laget i varme og gode materialer som holder deg komfortabel hele dagen. Designet er preget av kontraster mellom ulike materialer, som skaper en retro vibe. Fleecegensere fra Kari Traa er tynnere i stoffet og egner seg svært godt som mellomlag til tur.

Twentyfour fleecegensere kommer i et bredt spekter av nydelige farger. De har et stilrent design som egner seg like godt i bybildet som til tur. Velg mellom modeller med halv eller hel glidelås som gir deg enkel mulighet til å regulere temperaturen underveis.

Utforsk vårt sortiment og klikk hjem din favoritt i dag. Vi har også et stort utvalg fleecegensere til herre fra kjente merkevarer som Patagonia, Columbia og Helly Hansen.

-