Skihansker

52produkter
Sorter etter relevans

Skihansker

La hendene dine oppdage hvor grenseløst vinterens rike kan være når de er riktig kledd for eventyret som venter. Skihansker er mer enn bare et varmt lag på en kald dag. De er et uttrykk for stil og personlighet. Fra elegante mønstre som minner om frostens kunstverk på vindusruten, til dristige farger som bryter gjennom vinterens monokromatiske landskap.

Skihansker forteller en historie om kvinner som ikke lar seg begrense av elementene, som griper dagen med begge hender. Uansett om det er i langrennsløypa, i alpinbakken eller på en hyggelig vandring i vinterlandskapet.

Skihansker til dame


Når du skal kjøpe skihansker til dame er det noen ting det er viktig å tenke på. Vi har samlet våre beste tips:

  • Fôr: Om du skal stå på slalom er det lurt å velge noen tykke skihansker som holder deg varm på fingrene. Skal du på langrennstur? Da vil vi anbefale lettere skihansker med tettsittende passform.
  • God fukttransport: Dette er viktig for å forhindre at svette samler seg inni skihansken, som kan føre til kalde hender.
  • Slitestyrke: Håndflatene og fingrene er mye utsatt for slitasje når man holder i skistavene. Det er derfor lurt å se etter forsterket materialer på disse områdene.

Skihansker fra kjente merker


Vi har et stort utvalg skihansker fra kjente merkevarer. Hestra skihansker har isolerende varme, god støtte og trofast grep. Er du på utkikk etter hansker som egner seg like godt på løpeturen som til skigåing? Da vil vi anbefale skihansker fra Swix, som har god stretch og komfortabel, børstet innside.

Visste du at de norske langrennsutøverne bruker skihansker fra Craft? Du kan derfor stole på at disse gir deg maksimal ytelse, og samtidig beskytter mot elementene.

Hot tip! Vi har også skihansker til herre - perfekt julegave til noen du er glad i.

-