Vesker til dame

101 produkter
Sorter etter relevans

Vesker

Vesker kan man aldri få nok av i garderoben og den riktige vesken kan virkelig løfte hele antrekket ditt. I vårt utvalg finner du alt fra klassiske farger til freshe statement-farger, små håndvesker til store skolevesker. Finn den modellen som passer best til deg.

Visste du at vesker opprinnelig ble brukt av menn? Veskene hadde ingen annen funksjon enn å være et praktisk tilbehør til oppbevaring av eiendeler. I dag har de blitt en naturlig del av motebildet.

Vesker til dame


Vi har et stort utvalg vesker til dame med ulike stiler og uttrykk. Skolevesker har romslig plass til pc, pennal og alt annet du trenger i løpet av en skoledag. Disse praktiske veskene kan også brukes til kontoret, trening eller korte utflukter.

Håndvesker er et must i garderoben. Når du tenker over det, er disse veskene med deg på store deler av dagen din. Fra den romslige stråvesken du tar med til stranden til de stilige festveskene du bruker på byen. Ønsker du større bevegelsesfrihet? Da er skuldervesker perfekt for deg. Sleng vesken over skulderen og la armene føle seg frie.

Lekre skinnvesker gir et røft uttrykk til antrekket. Kombiner disse veskene med en råkul skinnbukse og t-skjorte eller skap en kontrast til den romantiske sommerkjolen. Uansett hvordan du styler skinnvesken, kan du være sikker på at denne stjeler showet.

Day vesker


Day vesker er ett av våre mest populære veskemerker, og dette er ikke uten grunn. Disse veskene kombinerer stil og funksjonalitet på en fantastisk måte. En av de tingene som gjør Day vesker så populære er deres tidløse design. Rene linjer, minimalistisk uttrykk og nydelige farger - dette er vesker som passer til ethvert antrekk. Uansett om du skal på skolen, helgetur eller kafé med venner, har Day en veske som passer til deg. Strategisk plassert lommer gir deg mulighet til å organisere dine eiendeler på en herlig måte.

-