Ryggsekker til dame

51 produkter
Sorter etter relevans

Ryggsekker

Vi har ryggsekker til enhver anledning - enten du leter etter en trofast følgesvenn til ditt neste eventyr, eller er på utkikk etter din nye hverdagshelt. Se vårt utvalg ryggsekker til dame eller herre, og finn din favoritt.

For å sikre optimal komfort og minimere skader, er det viktig at ryggsekken sitter som den skal. Skulderstroppene skal være stramme nok til å stoppe på øverste del av ryggen. Dette forhindrer at tyngden på ryggsekken drar deg bakover. I tillegg er det viktig at ryggplaten ikke er for lang, slik at du kan bære mesteparten av vekten med hoftene.

Sekker til alle anledninger


Før du skal kjøpe en ryggsekk, kan det være lurt å tenke over hvordan du skal bruke sekken. Til studenten vil vi anbefale sekker fra Beckmann eller Rains. Ryggsekker fra Rains er designet med vanntette materialer - perfekt for det nordiske klimaet. Det stilrene uttrykket gjør at disse ryggsekkene passer til ethvert antrekk. Beckmann sine sekker har en god ergonomisk passform slik at du får optimal komfort hele dagen.

Våre tursekker er designet for komfort og holdbarhet. Justerbare skulderstropper, polstrede ryggpaneler og ventilasjonssystemer sikrer en behagelig tur. Slitesterke materialer og vanntette egenskaper holder eiendelene dine trygge og tørre i alle værforhold.

Vi har et bredt utvalg tursekker fra kjente merker som Bergans og Osprey. Bergans tursekker sikrer optimal ventilasjon hele dagen, og er svært allsidige. Det enkle designet gjør at disse egner seg like godt til tur som til kontoret.

Tursekker fra Osprey har fantastisk ytelse, uansett om du skal på langtur i fjellet, dagstur i skogen eller backpacking. Med sine mange smarte funksjoner er det lett å se hvorfor friluftsentusiaster ofte velger Osprey.

Er du fortsatt usikker på hvilken ryggsekk som passer perfekt til deg? Sjekk ut våre tips til valg av ryggsekk.

-