Tursekker til dame

19produkter
Sorter etter relevans

Tursekker

Gode tursekker skal belaste ryggen din riktig og gi deg optimal komfort hele turen. Tursekken kan du ha i mange år, og det er derfor viktig å finne den som passer deg perfekt.

Våre tursekker har varierende størrelser avhengig av hvilket formål du trenger den til. Uansett om du planlegger en kort dagstur eller et lengre eventyr, kan du finne den tursekken som passer til ditt behov. Vi har noe for enhver friluftsentusiast; fra kompakte og lette tursekker til romslige sekker med stor kapasitet.

Dagstursekker er ofte lette og ventilerende sekker. Disse tursekkene har et volum på inntil 30 liter og gir stor bevegelsesfrihet. Større tursekker har et bæresystem som sitter tettere inntil ryggen, slik at du kan bære tung vekt uten problem.

Tursekker til dame


Tursekker til dame har ofte en spesialisert utforming på hoftebelte og skulderstropper. Dette for å sikre at sekken følger kroppens naturlige former. Osprey tursekker er kjent for sin ergonomiske og behagelige passform. I tillegg har sekkene en rekke smarte funksjoner som ventilerte ryggpaneler, justerbare rygglengder og feste til staver.

Tursekker fra Bergans er det perfekte valget for deg som ønsker en enkel og stilren dagstursekk. Med stort hovedrom og flere små lommer kan du organisere dine eiendeler på en ryddig måte. Disse sekkene egner seg like godt til tur som til hverdags.

Er du fortsatt usikker på hvilken tursekk som passer til deg? Spør oss! Vi hjelper deg gjerne å finne den perfekte tursekken til ditt neste eventyr.

-