Votter til dame

42produkter
Sorter etter relevans

Votter

Vi vet at votter kan transformere kvinner til helter i hverdagen. Enten du skal bygge snømenn med barna, holde en varm kopp kakao på en kald formiddag eller pendle til jobben - våre votter er der for å holde deg både varm og komfortabel hele dagen.

Bare fordi det er kaldt ute, betyr ikke det at vi kompromisser med klesstilen. Våre votter er som din beste venninne: Pålitelig, varme og alltid der for deg. Og ja, de er selvfølgelig pene å se på også.

Hestra votter


Hestra votter har alt fra slitesterke skinnvotter til funksjonelle skivotter. Disse vottene er designet for å motstå de tøffeste vinterforhold, enten du er på skitur i Alpene eller løper ærender.

Den perfekte balansen mellom fleksibilitet og varme sikrer at hendene dine forblir beskyttet uten å ofre bevegelsesfriheten. Med sine gjennomtenkte detaljer og stilig design er disse en klar favoritt hos mange.

Skinnvotter


Skinnvotter er det ultimate symbolet på en elegant og klassisk stil. I tillegg har de et godt grep - perfekt når du kjører bil på kalde morgener. Kombiner de med en lekker skinnveske for den ultimate vinterlooken.

Har du lett for å fryse på hendene? Da bør du teste ullvotter! Disse føles som en varm klem og er en sikker vinner på kalde dager.

Du er en superhelt, og hver superhelt trenger sitt utstyr. Enten du er på eventyr i snøen eller løper ærender i byen, sørger våre votter for at du gjør det med stil.

-