Cardigans

35produkter
Sorter etter relevans

Cardigans

Cardigans er et moteriktig plagg som fortjener en plass i enhver garderobe. Plagget er behagelig, stilfullt og gir rom for mange stylingmuligheter. Og det beste av alt: De kan brukes året rundt! Utforsk vårt brede utvalg cardigans og finn din favoritt.

De seneste årene har cardigans preget motebildet. Fra å være et plagg som i all hovedsak var forbundet med komfort, har cardigans for fullt klart å bemerke seg i moteverden. Alt fra voluminøse skuldre som garantert stjeler oppmerksomheten, til klassiske cardigans med et stilrent uttrykk.

Cardigan til dame


Vi har et stort utvalg cardigans til dame i ulike stiler. Velg mellom trendy ballongermer eller feminine korte ermer. Cardigans med glidelås eller knapper - mulighetene er utallige. Uansett hvilken stil du foretrekker kan du garantert finne det du foretrekker hos oss.

Zip cardigan er et behagelig og allsidig plagg som kan brukes til det aller meste. Bruk den åpen over din favorittopp eller lukk glidelåsen for et stilrent design. Strikket cardigans er enkle å style og garanterer en gjennomført look - en hverdagsfavoritt. Vi har lagt vår elsk på cardigans i mohair, da dette behagelige ullet både er varmt og luftig.

Cardigans i alle regnbuens farger


Cardigans prydes av mange nydelige farger: Fra behagelige pastelltoner til råkule neonfarger. Style den romantiske sommerkjolen med en enkel hvit cardigan når temperaturene synker. Har du dårlig tid om morgenen? Kle opp jeans og hvit t-skjorte med en grønn cardigan, og plutselig har du en trendy og leken look.

-