Cardigans og strikkejakker

41produkter
Sorter etter relevans

Cardigans

I en verden fylt med skiftende motetrender, står det en tidløs helt som aldri går av moten - cardigan. Behagelig og stilfullt med utallige stylingmuligheter. Plagget fortjener en plass i enhver garderobe.

Fra voluminøse skuldre som garantert stjeler oppmerksomheten, til klassiske design med et stilrent uttrykk. Cardigans har for fullt klart å bemerke seg i moteverden. Og det beste av alt: De kan brukes året rundt!

Cardigan til dame


Vi har et stort utvalg cardigans til dame i ulike stiler. Velg mellom trendy ballongermer eller feminine korte ermer. Cardigans med glidelås eller knapper - mulighetene er utallige. Uansett hvilken stil du foretrekker kan du garantert finne det du foretrekker hos oss.

Zip cardigan er et behagelig og allsidig plagg som kan brukes til det aller meste. Bruk den åpen over din favorittopp eller lukk glidelåsen for et stilrent design. Strikket cardigans er enkle å style og garanterer en gjennomført look. Hverdagsfavoritt!

Hvordan style cardigans?


Er du på utkikk etter et plagg som kan ta deg fra kjølig morgen til lun ettermiddag med enkelhet og stil? Cardiganen er svaret. Her er noen måter du kan style plagget på:

  • Sleng den over sommerkjolen på kjølige sommerkvelder.

  • Har du dårlig tid om morgenen? Kle opp jeans og hvit t-skjorte med en fargerik cardigan. Enkel hverdagslook!

  • Satengskjørt, skinnboots og ullcardigan. Vi elsker å mikse materialer og skape en herlig kontrast mellom det røffe og det romantiske.


-