• Klær
  • Gensere og cardigans

Gensere og cardigans

422produkter
Sorter etter relevans

Gensere og cardigans

Genser er et tidløst plagg som alltid vil være en essensiell del av garderoben. Plagget kan brukes året rundt og er perfekt til lag-på-lag-styling. Bytt jakken med en collegegenser på varme dager, eller bruk en varm ullgenser under høstjakken når temperaturen synker. Hos oss finner du et bredt utvalg gensere til dame og herre som passer til alle anledninger.

Genser til dame


Våre gensere til dame består av forskjellige stiler, farger og materialer, slik at du kan finne akkurat det du leter etter. Myke strikkegensere kan brukes over kjolen på kjølige sommerkvelder. Trenger du en teknisk genser som holder deg tørr og komfortabel under aktivitet? Da er fleecegensere et perfekt valg for deg.

For de treningsglade har vi et bredt utvalg treningsgensere som er spesialdesignet for å gi deg optimal bevegelsesfrihet. Disse transporterer fuktighet vekk fra kroppen, slik at du kan opprettholde riktig kroppstemperatur uansett hvor hardt du trener. Ønsker du en enkel mulighet til å regulere temperaturen? Da er half zip genser eller full zip genser et perfekt valg for deg.

Er du på utkikk etter en trendy og stilig genser som kan brukes til hverdags? Våre hverdagsgensere kombinerer stil og komfort på en perfekt måte. Gå for en klassisk ensfarget genser, eller lek deg frem med spennende mønstre og detaljer.

-