Gensere og cardigans til dame

417produkter
Sorter etter relevans

Gensere og cardigans

Gensere og cardigans er et tidløse plagg som alltid vil være en essensiell del av garderoben. Plaggene kan brukes året rundt, og de er perfekte til lag-på-lag-styling. Bytt jakken med en genser på varme dager, eller bruk en varm cardigan under høstjakken når temperaturen synker.

Genser til dame


Våre gensere til dame består av forskjellige stiler, farger og materialer, slik at du kan finne akkurat det du leter etter. Myke strikkegensere kan brukes over kjolen på kjølige sommerkvelder. Trenger du en teknisk genser som holder deg tørr og komfortabel under aktivitet? Da er fleecegensere et perfekt valg for deg.

For de treningsglade har vi et bredt utvalg treningsgensere som er spesialdesignet for å gi deg optimal bevegelsesfrihet. Disse transporterer fuktighet vekk fra kroppen, slik at du kan opprettholde riktig kroppstemperatur uansett hvor hardt du trener.

Er du på utkikk etter en trendy og stilig genser som kan brukes til hverdags? Våre hverdagsgensere kombinerer stil og komfort på en perfekt måte. Gå for en klassisk ensfarget genser, eller lek deg frem med spennende mønstre og detaljer.

Psst! Vi har også gensere til barn, slik at du kan overraske de minste i familien.

Cardigans


Cardigans er det perfekte plagget for deg som vil ha både komfort og stil. Som en koselig klem på en kjølig dag - strikkejakkene er din trofaste venn i klesskapet. Og det beste: De passer like godt til jeans og t-skjorter som til dine fineste kjoler.

Ønsker du en enkel mulighet til å regulere temperaturen? Da er cardigans med glidelås det perfekte valget for deg.

-