Lite slår boxfreshe sneakers, vi gir deg årets sneakertrender

Vi gleder oss til vår, bar asfalt og nye, boxfreshe sneakers! Sjekk ut sneakertrendene for 2021! Herlige sneakers til dame!

Chunky sneakers

Favoritt-trenden er med oss også i år! Chunky forever! Disse er minst like populære i år med sine høye, kraftige såler som løfter deg opp og rocker ethvert antrekk!

Clean & Sleek

Denne trenden digger vi fordi den gjør at vi kan bruke sneakers til ALT! Skjørt, kjoler, jeans, you name it! Med et par elegante sneakers kan du til og med bruke sneakers på fest og gi antrekket en sporty vri!

Rosa

Årets store trendfarge er rosa! Hva er det med jenter og rosa? Vi skjønner det hvertfall 100% og kommer garantert til å sikre oss et rosa par sneakers denne sesongen!

Retro

Retro varianter rocker opp ethvert antrekk, og adidas er ikoniske på sneakers med sine fantastiske klassiske 3 striper! En herlig retrotrend vi er glade er tilbake!

Sporty detaljer

Her er for eksempel Nike gode! Som på skoene under ser du air-uniten i skoen som ikke bare gir en herlig sporty look, men også super komfort!

 

Det er lite som er bedre enn et par boksfreshe sneakers, og vi er vel alle på utkikk etter det ultimate par som gir oss den oh-la-la følelsen! Ordet “sneakers” kommer fra amerikansk og betyr “snikere” fra gammelt av. Dette kommer av at det var lette sko med myke såler, slik at man enklere kunne smyge seg rundt uten å lage støy. I dag ser vi helt annerledes på dette begrepet og sneakeren har blitt en ikonisk måte å illustrere både personlighet og stil. Hvite, sorte, grå og fargerike - du finner sneakers i alle fasonger og farger. Hos oss finner du et utvalg fra de hotteste merkene på markedet som går like godt til dine favorittjeans, som til partykjolen! Sneakers er den ultimate fritidssko som går til alt og er en perfekt match til alle trendy damer der ute! Lyst til å bruke dine nye favorittsneakers hele året? Legg i ett par smarte ullsåler så er du good to go hele vinteren igjennom!