Lagt i kurven, utmerket valg!Til kassen
Unisex
Polar Verity Sense Grå
Polar Verity Sense Grå
Polar Verity Sense Grå
Polar Verity Sense Grå
0 Vurderinger

Polar

Verity Sense

949,-
Optisk pulsmåler for tilkobling til sportsklokker eller apper. Se treningen din i sanntid!Er du ute etter en optisk pulsmåler som gir maksimal bevegelsesfrihet og mange alternativer for visning og registrering av treningen din, er Verity Sense et urmerket valg! Takket være Bluetooth®, ANT+ og internminne, kan du koble Polar Verity Sense til sportsklokker eller apper for å se treningen din i sanntid eller for å registrere trening i internminnet og se dataene etterpå. Fest Polar Verity Sense på armen, og du er klar for aktivitet! Treningsøkter kan lagres i internminnet til Polar Verity Sense, slik at du kan lytte til hva kroppen din prøver å fortelle deg og tilpasse treningen deretter. Du kan koble av sensoren fra armbåndet og holderen, og bruke den hvor som helst på kroppen under tettsittende tøy. Du må bare være nøye med at pulssensoren sitter tett og behagelig på huden. Polar Grit X kan kobles opp med Polar Flow, appen og nettjenesten som tar vare på all trenings-, aktivitets- og søvndata, samt planer og fremgangsrapporter på ett lett tilgjengelig sted. Inkludert i pakken er Polar Verity Sense optisk pulssensor, armbånd, USB-lader, klemme for svømmebrillestropp, oppbevaringspose, startveiledning og informasjonsnotat.
Produktfarge: Grå
Vekt: Sensor 5 g / holder 3 g / armbånd og holder 12 g / klemme for svømmebrillestropp 2 g / lader 4 g
Høyde: ‎9,6 mm / Diameter: 30,0 mm
Minne: 16 MB, 600 treningstimer
Batterikapasitet: Opptil 30 treningstimer
Vanntetthet: Vanntett til 50 m
Klemme for svømmebrillestropp: designet for å passe til de fleste svømmebrillene på markedet
Dekningsområde: Opptil 150 m / Når du bruker Polar Verity Sense uten armbåndet, kan du plassere den slik at den sitter godt mot huden. For størst mulig dekningsområde, bør du la sensoren være i holderen.
Sensorteknologier: Optisk pulsmåling, akselerometer, gyroskop, magnetometer
Kompatibilitet: iOS-mobilenheter med iOS 13 eller nyere, Android-mobilenheter med Bluetooth 4.0-kapasitet og Android 7 eller nyere
Tilkoblingsmuligheter: Bluetooth Low Energy, 2 samtidige tilkoblinger ANT+

Skaff deg looken

Vurderinger

-