Lagt i kurven, utmerket valg!Til kassen
Unisex
Polar Grit X Pro Hvit
Polar Grit X Pro Hvit
Polar Grit X Pro Hvit
0 Vurderinger

Polar

Grit X Pro

4999,-
Multisportklokke med utallige funksjoner og fantastisk holdbarhetAvansert multisportsklokke spesielt utviklet for deg som liker å trene utendørs. Grit X Pro er designet med safirglass og svært lang batterikapasitet for holdbarhet av militærstandard. Utstyrt med navigasjonsverktøy, nøyaktig pulsmåling fra håndleddet, søvnovervåking, integrert GPS mm. Klokken er bygget for ekstreme forhold da den tåler temperaturer mellom –20 °C+50 °C! Med opptil 7 dagers batteritid og 40 timers trening med puls og GPS. Polar Grit X kan kobles opp med Polar Flow, appen og nettjenesten som tar vare på all trenings-, aktivitets- og søvndata, samt planer og fremgangsrapporter på ett lett tilgjengelig sted. Planlegg all trening, fra individuelle treningsøkter til planer for hele sesongen og få full innsikt i treningen og prestasjonene dine med omfattende analyseverktøy. Inkludert i pakken er Polar Grit X Pro multisportklokke, FKM-reimer og USB-ladekabel.
Produktfarge: Hvit
Vekt: 79 g med reim, 47 g uten reim
Mål: 47 x 47 x 13 mm
Safirglass og holdbarhet av militærstandard
Skjerm: Alltid påslått berøringsskjerm i farger med ripebestandig safirglass og anti-fingeravtrykkbelegg, 1.2’’, 240x240-oppløsning, 5 knapper for enkel navigering
346 mAh Li-pol-batteri / Opptil 40 timer i treningsmodus (full GPS og pulsmåling), og opptil 100 timer med strømsparingsalternativer. Opptil 7 dager i klokkemodus og daglig bruk med optisk pulsmåling.
Vanntett opptil 100m
Driftstemperatur: -20° til 50°C. Temperaturer under -10 °C kan påvirke batterikapasitet og ytelse.
Integrert GPS, GLONASS, Galileo, QZSS
Pulsmåling via håndleddet og innebygd GPS
Serene™ hjelper deg med pusten

Skaff deg looken

Vurderinger

-