Caps til dame

26produkter
Sorter etter relevans

Caps

Fra baseballbanene til catwalken - caps har gått fra å være et praktisk hodeplagg til et ikonisk moteuttrykk. Men, hodeplagget brukes ikke bare for å se bra ut eller redde en dårlig hårdag. De beskytter også øynene og ansiktet ditt mot solen.

På 1900-tallet var caps kun en praktisk løsning for baseballspillere. De trengte noe for å beskytte øynene mot den sterke solen. I dag ser vi at hodeplagget er omfavnet av de aller fleste - fra treningsentusiaster til moteløvene.

Og, la oss ikke glemme stylingen. En cap kan gi antrekket det lille ekstra. Match den med fargene i antrekket ditt, eller bruk den som en kontrast for å tilføre litt ekstra piff.

Caps fra kjente merkevarer


Hos oss finner du capser fra kjente merkevarer. Uansett om du foretrekker den minimalistiske stilen eller iøynefallende logodetaljer, kan du være sikker på at vi har noe for deg.

  • Caps fra Peak Performance er perfekte for enhver anledning. Enten du skal på løpetur eller sole deg på stranden, er disse capsene en sikker vinner.

  • adidas caps er laget med tekniske materialer som puster godt - perfekt når du trener.

  • Caps fra Patagonia har et sporty design med behagelig passform.

Sjekk vårt utvalg, og finn din neste følgesvenn!

Go-to på dårlige hårdager


Du vet de dagene håret bare ikke vil samarbeide? Da er det perfekt å slenge på seg en cap. Med et raskt grep forvandles en dårlig hårdag til et stilfullt statement.

Så, gå til innkjøp av en cap nå! Ikke bare redder den dagen, men den tilfører også det lille ekstra til antrekket ditt.

-