Lagt i kurven, utmerket valg!Til kassen
Unisex
Oakley Frogskins Lite Sort
Oakley Frogskins Lite Sort
Oakley Frogskins Lite Sort
Oakley Frogskins Lite Sort
Oakley Frogskins Lite Sort
Oakley Frogskins Lite Sort
5 Vurderinger

Oakley

Frogskins Lite

1299,-
Fresh variant av klassikeren Frogskins fra Oakley♥ Fargen på glasset kan variere fra fargen på bildet fordi de fleste bildene er tatt ute i dagslysTidløse solbriller fra Oakley i kjent 80-tallsstil♥ Oakley Frogskins® har vært med i mange år og vil nok fortsette i mange år til. Her får du en kul solbrille med høykvalitetsglass! Den lette, slitesterke O-Matter® rammen sørger for en komfortabel passform. Trepunkts passform gir utmerket posisjon og hindrer ubehagelige press punkter for langvarig komfort. Brillen har ikke innfatning nederst på glassene, noe som gir denne varianten en kul detalj. Disse vil virkelig skille seg ut med den blanke innfatningen og de freshe lilla glassene.
Produktfarge: Sort
Innfatning: Matte Black
Lens: Grey
Innfatning i plast
Glassene er laget av plast i høy kvalitet
Inkludert oppbevaringspose i mikrofiber
Plutonite®-linse teknologi som beskytter mot UV-stråler
High Definition Optics® er en samling patenterte teknologier som gjør at disse Oakley-brillene holder og overgår American National Standards. Denne teknologien sørger for et klart og tydelig glass.
Iridium® reduserer gjenskinn og balansere lysoverføring
O-Matter™ sørger for en komfortabel og slitesterk innfatning
Three-Point Fit sørger for at brillene berører hodet kun på 3 punkter. Denne teknologien gjør også at brillene ikke "hviler" på ørene, men tilpasser seg hodets form.

Skaff deg looken

Vurderinger

-