0produkter
Sorter etter relevans
Viser 0 av 0 produkter

Blazers

Blazers er et absolutt must-have for enhver motebevisst kvinne. De er allsidige, tidløse og elegante. Med enkle grep kan blazers løfte ethvert antrekk til nye høyder. Enten du er på jakt etter en skreddersydd look eller ønsker å tilføre litt uanstrengt sjarm til antrekket ditt, er våre blazers det perfekte tilskuddet til garderoben.

En blazer kan styles på utallige måter. Vi anbefaler å style med t-skjorte, jeans og sneakers for en avslappet hverdagslook. Til finere anledninger kan du kle opp formsydde dressjakker med matchende bukse for en gjennomført og elegant look. Ønsker du en mer leken look kan du style oversized blazers med et belte i midjen, biker shorts og boots.

Blazers dame


Hos Get Inspired kan du finne et stort utvalg blazers til dame med ulike fasonger og farger. Svart blazer er et must i garderoben som kan styles med det aller meste. Beige blazer i lett linmateriale er perfekt å bruke over sommerkjolene.

Våre blazers er designet med tanke på både komfort og stil. Vi tror på at det er de små detaljene som gjør en stor forskjell. Legg derfor merke til lommer, knapper og snitt. Med dressjakker i forskjellige snitt, fra slim fit til oversized passform, kan du finne den perfekte balansen mellom eleganse og bekvemmelighet.

Utforsk vårt utvalg av blazers i dag, og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte blazeren som vil gi deg en stilsikker look. Enten du er på jakt etter den siste trenden, en tidløs klassiker, eller noe midt imellom, kan du finne det du leter etter.

-