Siljes vårfavoritter

Våren er for fullt i anmarsj og da er det lite som føles bedre enn å freshe opp garderoben med lettere, lysere og fargerike plagg! Silje har plukket ut sine favoritter og vi er helt enig med henne!

 

Butikken bugner av herlige vårnyheter! Vi har fått inn så mange fine plagg i herlige farger som garantert løfter både antrekket og humøret! Comfy jeans, stilige jakker, fargesprakende gensere og sneakers - det kan ikke bli annet enn suksess! 


Vi digger urbane klær som både passer både til byen og fjellet! Allsidige plagg som både gir en sporty hverdagslook, men som også byr på smarte og tekniske egenskaper! Er det ett merke som virkelig er spot on her så er det Peak Performance - disse plaggene er superallsidige og kan virkelig brukes til alt! Topp antrekket med et par stilige solbriller!


Fresh opp antrekket med oransje! Her er det uendelig med muligheter! Går for oransje fra topp til tå, eller fresh opp et ellers sort antrekk med et par herlige, råe sneakers!


Butikken er også full av vårlige kjoler! Match de opp til fest eller ned til en dag på kontoret!

 

Shacketen er hot som aldri før i motebildet og denne i nydelig blå er perfet til vårantrekket!

 

 

Sjekk ut videoen med Silje under hvis du vil se flere vårfavoritter!

 

 

 

Mer inspirasjon til deg:

Perfekte, komfortable treningsklær for deg som er gravid

Når man er gravid må ofte deler av garderoben byttes ut, kanskje spesielt treningsgarderoben! Vi har supert treningstøy som vokser med magen!

Terrengskoguiden! Tips og råd til løping på ujevnt underlag.

Terrengsko til dame er perfekt til løpeturen! Vi forteller deg hvorfor terrengsko er perfekt til ujevnt underlag og viser deg nyhetene våre!

Hvordan velger du riktig tursekk blant alle de ulike variantene?

Skal du ut på tur er det viktig med en god og riktig sekk! Vi gir vi deg noen supre tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe sekk!

Størrelsesguiden - Vi viser deg hvordan du bruker en størrelsesguide

Hvordan velge riktig størrelse på nett? Vi i Get Inspired har laget en superenkel guide med konkrete råd for å finne riktig størrelse!