Siljes vårfavoritter

Silje har plukket ut sine favoritter denne våren - la deg bli inspirert!

 

Våren er for fullt i anmarsj og da er det lite som føles bedre enn å freshe opp garderoben med lettere og lysere plagg! Silje har plukket ut sine favoritter denne våren - la deg bli inspirert!

 

Friluft
Temperaturen stiger gradvis oppover og det blir bart på bakken - da er det enda enklere å komme seg ut på tur! Lite slår den friske vårlufta og sol i ansiktet!

Sesongens Bergans-kolleksjon er full av fine farge og Cecilie Mountain Softshell Jacket & Pant er perfekt på tur!

Sesongens kolleksjon fra Twentyfour er som Silje sier, kanskje den fineste de noen gang har laget!

Urbant
Vi digger urbane klær som både passer både til byen og fjellet! Allsidige plagg som både gir en sporty hverdagslook, men som også byr på smarte og tekniske egenskaper! Er det ett merke som virkelig er spot on her så er det Peak Performance - disse plaggene er superallsidige og kan virkelig brukes til alt! Topp antrekket med et par stilige solbriller!

Hverdagsantrekket
Butikken er full av hverdagsfavoritter! Her er 3 av Siljes favoritter denne våren:

Joggis
Hva er bedre en en comfy klær? Silje har to favoritter denne sesongen: Et nydelig sett fra Moss Copenhagen i fantastisk mykt materiale og klassikeren fra Peak Performance!

Trening
Boost treningsmotivasjonen med et nytt treningsantrekk! Silje har plukket frem den råfreshe kolleksjonen fra Johaug som klar favoritt - den finner du her!

I tillegg anbefaler vi deg å sjekke ut seamless-tightsene fra Athlecia - høyt liv og super komfort!

 

Sjekk ut videoen med Silje under hvis du vil se flere vårfavoritter!

 

 

 

 

Mer inspirasjon til deg:

Perfekte, komfortable treningsklær for deg som er gravid

Når man er gravid må ofte deler av garderoben byttes ut, kanskje spesielt treningsgarderoben! Vi har supert treningstøy som vokser med magen!

Terrengskoguiden! Tips og råd til løping på ujevnt underlag.

Terrengsko til dame er perfekt til løpeturen! Vi forteller deg hvorfor terrengsko er perfekt til ujevnt underlag og viser deg nyhetene våre!

Hvordan velger du riktig tursekk blant alle de ulike variantene?

Skal du ut på tur er det viktig med en god og riktig sekk! Vi gir vi deg noen supre tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe sekk!

Størrelsesguiden - Vi viser deg hvordan du bruker en størrelsesguide

Hvordan velge riktig størrelse på nett? Vi i Get Inspired har laget en superenkel guide med konkrete råd for å finne riktig størrelse!