Terrengskoguiden! Tips og råd til løping på ujevnt underlag.

Terrengsko til dame er perfekt til løpeturen! Vi forteller deg hvorfor terrengsko er perfekt til ujevnt underlag og viser deg nyhetene våre!

 

 

 

Terrengsko er spesialdesignet for å gi deg en best mulig løpsopplevelse utenfor veien! Løping over stokk og stein krever andre egenskaper fra skoene enn ved løping på asfalt! Sjekk ut videoen og få noen gode tips!

Den største forskjellen mellom terrengsko og vanlige løpesko er yttersålen! Vanlige løpesko trenger god demping for å skåne mot det harde, statiske underlaget. I terrenget derimot trenger du ikke like mye demping fordi det er naturlig demping i det varierende underlaget!

I tillegg er underlaget ujevnt, ofte meg kvist og stein - derfor har yttersålen til terrengsko mønster med god dybde for å gi bedre grep på slike typer ynderlag. Dette kan sammenlignes med dekkene på en landeveissykkel og en mountain bike, fordi de skal brukes på ulikt underlag har de to typene helt ulike dekk!

Terrengsko er ofte vevd på en annen måte for å hindre skitt og smuss å komme inn i skoen. Dette er blant annet forebyggende mot gnagsår! I tillegg har mange terrengsko GoreTex, eller annen membran, som gjør dem egnet til løping i all slags vær!

Så husk: Asfaltsko på asfalt, og naturligvis, terrengsko i terrenget!

 

Vi oppdaterer stadig terrengsko-utvalget med nye, freshe nyheter! Her kan du finne terrengsko til dame i både stilrene og freshe farger! Vi har terrengsko både med og uten membran, samt med ulike mønsterdybde så du kan finne din favoritt!

Vi anbefaler terrengsko hvis du løper mye på ujevnt underlag for å hindre at løpssteget korrigeres for mye. En terrengsko har mindre demping enn vanlige løpesko og følger derfor underlaget bedre, som gir deg en bedre løpsopplevelse!

Det finnes en rekke ulike typer terrengsko, med mer eller mindre demping avhengig av type terreng. Så her er det bare å finne sin favoritt og nyte løpeturen!

Snør på deg skoene og legg i vei - god trening!

-