Julegaver til henne

Julen kommer like brått på oss hvert eneste år, og det samme gjør gaveshoppingen. Vi vil at du skal nyte den koselige juletiden uten stress og har dermed samlet noen julegavetips som garantert vil glede en mor, søster eller venninne.

 

 

 
 

 

Gjør et kupp på jakker
 

Et must i høst- og vintersesongen er gode og varme ytterplagg! En teknisk parkas, en oversized pufferjacket eller kanskje ei lekker dunjakke? Vi har jakker i klassisk, trendy eller sporty design, noe for alle og enhver.

Til jakkesalget

 

Høstens viktigste fashiontrender for henne


Det meste av de guloransje bladene fra trærne ligger på bakken, frosten begynner å legge seg og det er allerede mørkt før arbeidsdagen er over. Den kalde sesongen er her og det betyr at motebildet har endret seg i form av tykke strikkegensere, parkaser og høye boots.

Mange av oss leter frem store, chunky strikkegensere fra garderoben på denne tiden av året - de er et absolutt must for høsten og vinteren. Dette matcher vi gjerne med fôrede boots og en varm parkas eller pufferjakke.

Tilbehøret er minst like viktig, og et par flotte hansker og ei fin lue både varmer og fullfører looken.


En endring i trender gjelder buksene. Buksen har lenge vært et dominerende plagg på denne årstiden, men nå kan man også se mye mer av kjoler og skjørt i trendbildet for henne.

De australske Uggsene, som har vært inn og ut av motebildet opp gjennom tiårene, er nå tilbake for fullt. 


Shop the look ✨

Trenger du litt inspirasjon for å sette sammen antrekk? Vi har samlet noen favorittlooks på ett og samme sted, bli inspirert og stjel stilen ved å klikke her!

 

 

 

 

 
 

Tilbehør er alltid en innertier
 

Tilbehør har som regel one-size-fits-all, og gjør det derfor lettere å kjøpe som gave. Ei lekker veske, et delikat armbånd eller kanskje et flott etui for å organisere smykker på en pen og pyntelig måte? Vi har garantert noe som vil glede hun som elsker accessories!

Se alt av tilbehør innen fashion

 

 


Funksjonelle plagg dominerer på friluft
 

Tekniske plagg er noe vi fortsatt setter høyt på friluftfronten, og her kan det være lurt å kle seg med lag på lag. Lette jakker med god isolasjon i vindtett og vannavstøtende materialer er populært, de vamer godt og beskytter mot elementene - noe vi har særlig behov for på høsten og vinteren. Samtidig kan du fint ha de under en skalljakke.

Ei dunjakke er dermed en inntertier på friluftsfronten. Disse er myke, varme og har et litt mer sporty design som gjør at de kan brukes i både tur- og fritidssammenheng. 

 

 

Mye av de samme egenskapene gjelder for turbukser under denne kalde årstiden. Her trenger vi, på lik linje med overdeler, plagg som beskytter oss mot vått og kaldt vær. Populære merker her er Helly Hansen, Haglöfs, Peak Performance, Johaug, Swix, Dæhlie og Bergans.

 
 Ullundertøy - en gave som varmer
 

Teknisk og fresht ullundertøy er virkelig den ultimate julegaven. Ikke bare er det varmt og komfortabelt, det har også uttalige bruksområder. Rett og slett et must i garderoben, både til hverdagsbruk og i friluftssammenheng.

Se alt ullundertøy

 
 

Gaven som passer til alle

Noen ganger er det litt ekstra utfordrende å finne gave til en du har kjær. Da er et gavekort helt perfekt! Du bestemmer beløpet, mottakeren bestemmer gaven. 

Shop gavekort

 

 

 
Treningsglede kommer i mange farger og fasonger

Dørstokkmila kan oppleves ekstra lang når kulda sniker seg på og vi har mest lyst til å krype under et varmt teppe med en god kopp te.

Det kan virke simpelt, men litt nytt og fresht treningstøy kan være den motivasjonsboosten som skal til for å komme seg i aktivitet på slike dager. Kanskje kjenner du ei som trenger å oppgradere treningsgarderoben?


Tidligere har knæsje farger på treningstøyet vært ekstra populært, men nå ser man at de enkle, nøytrale fargene er tilbake i motebildet på treningssiden.

Hun som foretrekker basisfarger blir kanskje ekstra fornøyd med plagg i farger som svart, hvitt, grått og beige. Skal du likevel handle til ei som er fargeglad har vi også utallige spreke farger under sortimentet i treningskategorien!

 
 

 

Til løpeentusiasten

For den løpeglade er gode løpesko helt essensielt. Velg blant over 100 ulike varianter fra toppmerker som Asics, Nike og Reebok!

Shop løpesko


Tettsittende plagg med god stretch, men som ikke strammer, er noe mange kvinner er opptatte av. Liker hun å trene utendørs vil hun gjerne sette pris på plagg som har ull i seg da disse varmer, transporterer svette effektivt og isolerer godt.

Andre tips er en tynn vindjakke, mellomtykk tights, hals, hansker, pannebånd og refleksvest.

 
 

 

Treat deg selv
 

Julegavehandel kan være stressende, så kanskje du burde unne deg selv noe litt ekstra fint i samme slengen? Desember består av både avslapping og sosiale sammenkomster, så hva med et nytt antrekk til julebordet eller et par myke tøfler til sofakosen? 

Se alt innen fashion på salg

 

 

 


Tøfler, vesker og tilbehør er produkter du kan gjøre gode kupp på i disse dager. Er du ute etter en ny ytterjakke kan vi tipse om parkaser fra GoFranck, Rains, Swims og Didriksons, disse er både varme og vanntette.

Oversized pufferjackets er dessuten en hit i motebildet nå, og lange dunkåper har vært, og er fortsatt, et stilsikkert kjøp.

Vil du unne deg noe ekstra til deg selv gjør du lurt i å slå til nå!