Sneakers til dame

0 produkter
Sorter etter relevans
Viser 0 av 0 produkter

Sneakers

Elsker du også freshe sneakers? Lite slår følelsen når du åpner skoesken og et splitter nytt par ligger klar for bruk.

Visste du at ordet “sneakers” kommer fra amerikansk-engelsk og betyr “snikere”. I lette sko med myke såler kunne man smyge seg rundt uten å lage støy. I dag ser vi helt annerledes på begrepet, sneakers har blitt et uttrykk for både personlighet og stil.

Sneakers til dame


Hos oss finner du et stort utvalg sneakers til dame fra de hotteste merkene på markedet. Nike sneakers er klassiske og tidløse. Du finner også adidas sneakers i vårt sortiment, kjent for komfort og atletisk look. Er du ute etter retro-stil? Da må du se på New Balance sneakers, som er inspirert av 70-tallets løpesko.

Tiårets store trend må være chunky sneakers? Mange har kastet seg på bølgen og det er ikke uten grunn. De finnes i utallige fargekombinasjoner og varianter, fra merker som Steve Madden, Noodles og PUMA.

Ta vare på dine sneakers


Du har sikkert merket hvor fort nye, hvite sneakers blir misfarget? Derfor er det lurt å kjøpe med et skopleiesett som effektivt fjerner flekker og skitt. Ta vare på skoene dine, så varer de lengre.

Vil du gå med sneakers året rundt, men er redd for å se ut som bambi på isen? Vi har løsningen: Brodder! Da kan du gå trygt på glattisen, selv med glatte sneakers. De er også superenkle å ta av og på.

Klikk hjem ditt favorittpar i dag – om noen få dager åpner du esken med freshe sneakers!

-