Sommerens must haves!

Sommeren er rett rundt hjørnet, og vi gleder oss til sandaler, lettere jakker og freshere farger!

 

Y.A.S er et helt nytt merke hos oss og vi kunne ikke vært mer gira over denne kjolen! Vi har den i fire fantastiske farger så du finner garantert en du elsker. Kjolen som passer til enhver anledning!

Du finner mange flere nydelig kjoler som er perfekt til sommersesongen i kjolekategorien vår!

Klikk deg hjem et sporty treningsantrekk fra Nike eller et nydelig turantrekk fra Twentyfour. Begge deler er perfekt til Norgesferien. ELSK!

 

 

Hva med et fresht og råkult nytt løpeantrekk til sommerens mange løpeturer? T-skjorten kan du knyte både foran og bak, så kul! Du finner den her, løpetightsen finner du her og de funksjonelle og superlette løpeskoene finner du her!

Ingen sommer uten sandaler! Nå er det fullt av fargerike sandaler i alle varianter i nettbutikken, så du finner garantert en ny favoritt. 

Sweatshortsen er sommerens versjon av joggebuksen og passer likefint på sofaen som med et par sneakers og en t-skjorte. Vi har forelsket oss helt i den rosa pastellfargen fra Nike.

Butikken bugner av sommernyheter! Denne sommeren står farger sterkt i trendbildet og lite fresher opp dagen og humøret som glade farger på antrekket! Sjekk ut nyhetskategorien vår for herlig inspirasjon og kanskje en ny favoritt i klesskapet?