Tips til valg av sekk

Har du merket at en sekk som gnager, sitter feil eller har lite pusting kan ødelegge en ellers fin tur? Det har vi, og derfor ønsker vi nå å gi deg noen tips til valg av sekk. Det finnes uendelig mange sekker, men hva slags sekk skal du velge for ditt bruk? Vi har laget en oversikt over hvilke egenskaper du bør se etter, og hva slags type sekk som passer ulik bruk.

 

Hos Get Inspired finner du et stort utvalg av sekker. Det finnes sekker til all slags bruk, det viktige er at du finner en som passer for deg. Skal du bestige fjell i Lofoten, ha en trendy sekk til jobbantrekket eller ha en enkel sekk du kan bruke til å fra trening? Vi har utvalget som passer for deg. 

Lengden på turen din avgjør størrelsen på sekken. Skal du på en kort dagstur (1-4 timer), eller en løpetur holder det gjerne med 0-15L. Her får du plass til det aller viktigste som:

♥ Vannflaske, mat og kvikklunsj

Skal du på en lengre dagstur (4-10 timer) anbefaler vi en større tursekk, gjerne 15-35L. Slike turer krever gjerne litt ekstra utstyr sånn som:

♥ Vannflaske, mat og kvikklunsj

♥ Ekstra skift

♥ Luer, hansker og buff

 

Tursekker stiller store krav til tekniske egenskaper. En god tursekk bør alltid ha muligheter for justering, praktiske lommer, avstivet rygg og pusting i ryggen. Vi har laget en detaljert guide for valg av riktig tursekk. Denne finner du HER

 

En ryggsekk er ikke kun et praktisk virkemiddel, sekken kan i tillegg være et trendy tilbehør! Velg en sporty ryggsekk når du skal til og fra trening, så kan du velge en mer stilren sekk til jobbantrekket. Skal man velge hverdagssekk har man trolig litt andre krav enn det man har til en tursekk. Likevel er det enkelte egneskaper en bør se etter: 

♥ Justerbare stropper

♥  Praktiske lommer

♥  Rom til pc/nettbrett på jobbsekker og skolesekker

♥  Romslig hovedrom

♥ Bærehåndtak

Den stilrene, klassiske hverdagssekken 

 

Skal du ha en ryggsekk som går til alle hverdagsantrekk bør du velge en klassisk og stilren ryggsekk. Disse sekkene har få tekniske detaljer som gir en mer rolig, trendy look. Sekkene er ofte beregnet til å kunne brukes til jobb og skole og har dermed egne rom til laptop. Et hverdagsantrekk varierer fra person til person, men her er noen forslag til jobb- og skoleantrekk du kan style med sekk:

Til beige ryggsekk: Svart blazer, svart jeans, hvit tee og svarte boots.

Til svart ryggsekk: Blå jeans, en farget sweatshirt og hvite sneakers. 

Til mørkeblå ryggsekk: Hvit kjole, gullfarget tilbehør og fargede sneakers.

 

Den enkle, rimelige hverdagssekken

 

Trenger du en enkel og rimelig sekk som du kan bruke til det meste? For under 700 kroner får du sekker med enkle, gode detaljer som passer til det meste. Skal du på stranda, til og fra trening, overnatting eller lignende behøves det nødvendigvis ikke noe mer enn en god og rimelig sekk. Design og farge på sekken kan tilføre det lille ekstra. 

♥ RUMPETASKER ♥

 

Når du er i tvil om du behøver en sekk, eller når du kun skal ha med deg det aller viktigste er rumpetasken din beste venn ♥ I en rumpetaske får man som regel plass til nøkler, telefon, lommebok, ørepropper og en liten sjokoladebit. Rumpetaskene er ikke kun til bruk på tur. Bum Bags var den store trenden for noen år siden, og er en genial måte å oppbevare verdisakene dine når ikke ønsker å gå med veske. Legg rumpetasken over skulderen og rundt livet så er du good to go. Gå gjerne for en mindre sporty variant til hverdags for en mer klassisk look. 

Get Inspired har lageret fullt av sekker til alle slags behov! Husk å lese om egenskapene under produktdetaljer når du skal velge riktig sekk for deg. Spør oss gjerne om vi kan hjelpe deg ytterligere ♥

 

SJEKK UTVALGET AV SEKKER HER!