Briller fra Oakley

Brillene fra Oakley gir enestående kvalitet! Sjekk ut hvorfor brillene deres er så bra!

Har du noen gang lurt på hvilke skibriller du bør velge til ulike forhold? Hva passer for eksempel til flatt lys? Og hva er egentlig Oakley Prizm-teknologi? Det viser vi deg i videoen under!

Oakley har flere forskjellige linser, tilpasset ulike forhold. Prizm Black iridium og Prizm dark gray passer godt i solfylte forhold. Dette er brillen du bør kjøpe hvis du den skal brukes når det er strålende sol! Prizm Rose, Prizm persimmon, Prizm high pink iridium og Prizm clear er alle linsetyper som passer svært godt til overskyede forhold med dårlig sikt. Disse er også supre å bruke til feks. kveldskjøring. 

Prizm sapphire iridium, Prizm jade iridium, Prizm Torch iridium er Oakleys mest allsidige linser, det passer perfekt til forhold med sol og sky, men er også supre allroundere. Hvis du skal gå for en linse som passer til det meste er dette linsene du bør velge! 

Vi må snakke litt om Oakleys Prizm-teknologi. Denne teknologien finnes kun på Oakley sine briller og gir bedre farger, kontrast og detaljer! Teknologien er kompleks, men kort fortalt filtrerer den lyset som slippes inn gjennom glasset på en sånn måte at farger blir mer synlig og kontraster i landskapet blir mer tydelig.

Passform er også viktig for den optimale brilleopplevelsen. Det har selvfølgelig Oakley tenkt på! Rammen på brillene er laget av et materiale som kalles O-matter, dette er et materiale som påvirkes svært lite av både varme og kulde som gir en fleksibel ramme som tilpasser seg ansiktet ditt for optimal komfort! Dette gjør også at brillen sitter tett mot ansiktet som gir utrolig godt synsfelt!

Til slutt litt fun facts om skibrillene: 

♥ Linsene er laget med plutonite som er en type fremstilling av polykarbonat som er “uknuselig”

♥ Du kan enkelt bytte linse på alle brillene

♥ Ikke puss brillene på innsiden, fordi dette kan skade antidugg-middelet

♥ 360 graders ventilering

♥ 3-lags skum mot ansiktet for å sikre god passform og en fleece-liner på innsiden som gjør den myk mot huden

♥ 100% beskyttelse mot UVA / UVB / UVC og skadelig blått lys på opptil 400 nm