Norgesferie med bekledning fra Swix

Norgesferie står sterkt – også etter pandemien. Det forstår vi godt - vi har et fantastisk, variert landskap som aldri slutter å beigestre. Er du en av de som legger sommerferien innenfor landets grenser er det likevel lurt å huske på at været kan by på overraskelser. Fjellturen kan skifte fra strålende sol og plussgrader, til regn og sur vind. Dette gjør det til tider utfordrende å kle seg. Men fortvil ikke! Vi tipser om superfunksjonelle plagg fra Swix, en rekke baselayere med temperaturregulerende egenskaper som tilpasser seg ditt aktivitetsnivå.

 

Swix har vunnet priser for sitt superundertøy, og det er lett å forstå hvorfor! Enestående pusteegenskaper, optimal fuktabsorbering, temperaturregulering og myk komfort kjennetegner plaggene. Det beste er at de kan brukes til både friluft og trening.


RaceX Bodywear-serien fra Swix er laget for høyintensiv aktivitet, og har vunnet utallige tester gjennom årene. Materialet er lett og komfortabelt, og den åpne strukturen i stoffet holder et tynt lag med isolerende luft mot huden. Det pustende og hurtigtørkende stoffet sørger for å holde deg tørr og avkjølt.

Klikk her for å se alt fra RaceX Bodywear-serien.

 

Skal du bestige en fjelltopp eller to, eller liker å gjennomføre et par treningsøkter på ferien, kan det være lurt å investere i en teknisk og stretchy shorts.

Motion Premium Short Tights har et noe tykt stoff, sitter tett inntil kroppen og er svært slitesterk. Denne er super til en rekke ulike aktiviteter!

Carbon Shorts Tights har middels kompresjon og egner seg spesielt godt til høyintensitetstrening, slik som løping og rulleski. Shortsen er elastisk og superkomfortabel.

Carbon Shorts er lett, elastisk og slitesterk. Denne har et bredt, støttende midjebånd og splitt i sidene for maksimal bevegelsesfrihet.


Når kulda kommer snikende er det kjekt å kunne dra på seg en langermet overdel, som ei jakke eller en anorakk.

-