Boots til dame

148produkter
Sorter etter nyeste

Boots

Det er lite som skriker eleganse og kvalitet mer enn et par boots. Hver søm forteller en historie om håndverk og dedikasjon. Født fra en verden hvor skjønnhet møter funksjon - boots har blitt et must for de fleste damer.

Det finnes utallige modeller å velge mellom når du skal kjøpe deg boots. Ønsker du noen med chunky såle? Da er Pavement boots perfekt for deg. Med et trendy uttrykk kan du være sikker på at skoene fullfører antrekket. Klassisk og sofistikert design - Vagabond boots er hverdagsfavoritter i garderoben. Det stilrene uttrykket gjør at du kan style dem til det aller meste.

Ugg boots er en kjent modell som stadig finner veien inn i motebildet. Og denne sesongen er ingen unntak. Det stilige designet gir en avslappet og kul look. I tillegg er bootsene laget med en myk saueull som bretter seg rundt foten - litt som en varm klem.

Boots til dame


En trend som virkelig har vært i vinden de siste årene er høye boots. Disse er perfekte å style med sommerkjolen for å skape en herlig kontrast mellom søt og kul. Når temperaturene faller kan du bruke high knee boots med en ullkjole og strømpebukse. Hos Get Inspired finner du et bredt utvalg boots til dame i mange ulike fasonger.

Chelsea boots


Chelsea boots er en høyt elsket klassiker som holder seg like relevant sesong etter sesong. Bootsene er en betegnelse på skinnstøvletter med elastiske bånd på siden av anklene. Disse er enkle å ta av og på - perfekt til deg som er mye på farten.

Det stilrene uttrykket til chelsea boots gjør at de kan styles til mye forskjellig. Bruk dem med jeans, dressbukse eller kjole. Tradisjonelt kommer chelsea boots i ankelhøyde, men i dag kan vi finne bootsene med både lavere og høyere skaft. Du kan også velge mellom boots med solid såle eller en lettere variant, alt etter hva som passer til din personlige stil.

-