Er du vår nye fotomodell?

 


Stillingstittel:
Modell
Ansettelsesform: Tilkalling
Arbeidssted: Trondheim
Søknadsfrist: Løpende

Vi ser etter naturlige, energiske og sporty dame-modeller som trives foran kamera! Er dette deg?

Som en del av vårt modellteam vil du fronte kjente merkevarer som Nike, Bergans, Peak Performance, Selected Femme og Lee.  Vi er avhengig av å fotografere våre produkter i rett setting. Dette betyr spennende og varierende locations. Tidligere har vi blant annet vært i fjellene rundt Ørsta, på toppen av Narvik og ved stranden i Kristiansand. Vårt nærområdet brukes også hyppig, som vårt eget studio, bymarka og Trondheims gater.

Det gjennomføres 1-2 fotoshoots i uken, med en varighet på 3-5 timer per session. Get Inspired er i en bransje som krever variasjon i stemning og uttrykk. Antall oppdrag for deg vil derfor variere med bakgrunn i behov og hvilket uttrykk som ønskes for gitte fotosession. Alt avtales i forkant med deg som modell.

Du vil gjennom en fotoshoot motta instrukser, veiledning på posering og kreativt uttrykk fra teamet som er med på shoot. Dermed stilles det ingen krav til tidligere erfaring som modell. Bildene vil bli frontet i Get Inspired some-kanaler og nettside, samt produktbilder.

Ble du nysgjerrig? Ta en prat med oss da vel!

Meld din interesse her

 

-