Röhnisch - My shape

Tenk at vi har hatt Röhnisch i butikk i hele 10 år! Kundefavoritten er uten tvil shape-tightsen som passer alle - uansett form og fasong!

Röhnisch designer treningstøy spesielt tilpasset kvinner! Den kjente og kjære shape-tightsen er nå 10 år og den blir bare bedre og bedre med årene! Röhnisch high waist tights er en soleklar bestselger laget av og for kvinner!  

Shape-produktene har den unike egenskapen å kombinere høyteknologisk kompresjonsmateriale med en super passform som fremhever kvinnelige former! Produktene er designet til å forme seg etter kroppen, gi støtte og forbedre sirkulasjon! De er laget for å få deg til å føle deg selvsikker, komfortabel og ikke minst sterk! I tillegg er de laget av resirkulerte materialer fra PET-flasker og annet plastavfall!

 

Röhnisch hyller kvinner i alle former og fasonger! Det finnes så mange måter å være sterk på og My Shape-kampanjen setter fokus på nettopp dette! Shape-produktene passer alle og gir deg kompresjon av super kvalitet, ypperlig komfort og de er spesiallaget slik at du kan yte maks på trening!

Shape-kolleksjonen består av Shape highwaist som er perfekt til enhver treningsøkt! Shape Skyla er perfekt til utendørstrening med refleksdetaljer, glidelås nederst ved anklene og en liten glidelåslomme! Shape sports-BH gir god støtte, har justerbare skulderstropper og en komfortabel, elastisk passform! Har du enda ikke testet ut produktene er det ingen ting å vente på!