Herlige treningsklær fra Nike!

Favoritter fra Nike! Vi har must haves-produktene til treningsgarderoben. Både de freshe fargene og herlige basics!

 

Nike lager treningsklær for all type idrett og alle typer mennesker og vi digger deres visjon:

"Bring inspiration and innovation to every athlete*."

"*If you have a body, you are an athlete."

Nike ser et som sitt formål å forene verden gjennom sport og aktivitet for å skape en sunn planet! De ønsker aktive samfunn med like spilleregler for alle!

 

Basic, but far from boring!
Enhver treningsgarderobe trenger noen herlige basics og hos Nike finner vi mange favoritter! Disse er alltid sikre vinnere og har alt du trenger av funksjonalitet!

 

Just do it! Vi kjenner alle dette kjente slagordet og vi vet alle veldig godt at det kommer fra stormerket Nike! Nike er en storfavoritt hos veldig mange og det er ikke veldig overraskende! De leverer eksepsjonelle varer i nydelig og variert design og førsteklasses kvalitet! Nike ønsker å gi inspirasjon og innovasjon til alle atleter i verden, men sidebemerkningen: har du en kropp, er du en atlet! Altså vil Nike inspirere alle!

Nike er kjent for sine klassiske logotopper, fashiontights, kule joggesko, lekre løpeklær og smashing tilbehør, og har alltid flere ess i ermet hver lansering. Enten du liker farger eller klassisk sort og hvitt, vil du garantert finne noen goodies til treningsgarderoben!