Årets freshe kolleksjon fra Dæhlie!

Møt årets Get Inspired Exclusive Collection fra Dæhlie, en komplett serie med produkter du alltid bør ha i treningsgarderoben!

Sammen med Dæhlie har vi laget vår helt egen fargepalett, i sterke, freshe og fantastiske farger! Kolleksjonen bestående av teknisk trenings-og konkurransetøy bare oser av energi! Alle plagg kommer i fukttransporterende stoff med ventilerende mesh og praktisk løsninger slik at du kan yte maks! I vårens eksklusive kolleksjon finner du fargene knall rosa, sterk gul og frisk blå - sjekk den ut og finn din favoritt!


I kolleksjonen finner du både løpejakker, t-skjorter og baselayer i superfreshe farger av topp kvalitet! I tillegg finner du herlige tightser og shortser til løp og trening med gode tekniske egenskaper slik at du kan fokusere på treningsøka! 

 

Herlig baselayer i de fresheste fargene! Disse er superbehagelige på!

En teknisk og komfortabel shorts til treningsøkta! Shortsen har kort lengde, høyt liv, god stretch samt en tettsittende og flatterende passform!

Super t-skjorte er perfekt til treningsøkten med all over mesh som puster godt og gir super fukttransport!I tillegg kommer de i råfreshe farger!

Lett og fleksibel løpejakke i vind- og vannavvisende materiale! Det hurtigtørkende materialet sørger for super fukttransport og komfort, og hetten gir beskyttelse mot elementene! En herlig, teknisk jakke!

Super treningstights med bred strikk og høyt liv som sørger for god passform! Tightsen er perfekt til løpeturen eller annen type trening!

Det ultimate tilbehøret til løpeturen - et fresht pannebånd med logodetaljer!