Utforsk Lite-Show kolleksjonen fra ASICS!

ASICS lanserer sin mest fargerike kolleksjon noensinne! Dette har vi gledet oss utrolig mye til. Sesongens STORE trend er sterke, freshe farger. Kombinèr det med refleksdetaljer og enestående kvalitet; der har du ASICS Lite-Show. #LiveUplifted Be Bold. Be Seen. Vi digger!

 

Hva er egentlig ASICS Lite-Show? En kolleksjon designet for synlighet! Med sine sterke farger og reflekterende logo detaljer kombinert med GEL- og FLYTEFOAM teknologi har ASICS produsert sko i verdensklasse. Skoene er lagd for å løpe langt, både på dagtid og etter mørkets frembrudd.

 

 

Er du som oss, og ønsker deg ALLE fargene? Vi skal prøve å gi deg en innføring i hvilke sko som passer best til deg og ditt bruk. 

 

 

Årets trendfarge finner du på GT-2000 10. Skoen er designet for å løpe på alle underlag, i alle type distanser. En allsidig og stabil sko som du kan stole på. Med øyenfallende bringebærfarge kan du løpe med selvtillit!

GEL-Nimbus 24 i den superfreshe blåfargen er ideell til langdistanseløp. Nytt nivå av komfort møter et blikkfang av en farge. Dette er skoen for deg som lengter etter Runners High!

Bestselgeren GEL-Kayano 28 passer for alle løpere, både nybegynnere og maratonløperen. Skoen har lett demping, og en responsiv retur. Refleksdetaljene gjør deg synlig så du kan løpe helt til solen går ned. 

Visste du at ASICS og har klær spesielt tilpasset løping? Vi er SÅ forelsket i dette antrekket! Jakken er både vann- og vindavvisende, dette vil holde deg tørr og komfortabel under treningsøkten. I tillegg har den Lite-Show sine ikoniske refleksdetaljer slik at du kan løpe ute i både lys og mørke.

 

 

Enhver treningsøkt blir bedre med farger om du spør oss! Lite-Show tightsen har refleksdetaljer langs låret og i logoen. Miks og match den med alle fargene i kolleksjonen for den ultimate, sporty looken!

 

 

Du finner alt fra ASICS ved å trykke HER. Sjekk ut sesongens farger og løp med selvtillit! 

Og ikke glem; Be bold - Be seen.