Freshe, sporty vårnyheter i glade farger fra Kari Traa

Vårens kolleksjon fra Kari Traa har landet i butikk! Fargepaletten er nydelig og vi blir så glad av alle fargene og må bare smile over at vi fortsatt kan nyte snøen, og samtidig går mot lysere tider!

 

Outdoorsy

Kari Traa oppfordrer oss til å komme oss ut i naturen og ha det gøy! Det liker vi! Friluftsklærne er komfortable og perfekt til din neste tur eller andre aktiviteter ute i friluft! I tillegg kan fargepaletten mixes og matches på en fresh, fashionabel måte!

 

Kari Traa gir deg den mykeste, herligste fleecen som er urban nok til bytruen og teknisk nok til turer i skog og mark! Vi digger at de kommer i en rekke ulike farger så du garantert kan finne din favoritt! Turtightsene og turbuksene til Kari Traa gir deg maksimal komfort og akkurat det du trenger til dine aktiviteter i friluft!

 

Trening

Kari traa lager herlig, funksjonelle og komfortable treningsklær som passer like godt til utetrening som til innetrening som til en aktiv hverdag!

 

BESTSELGER!♥

Kari Traa Myrblå pant er en storfavoritt sesong etter sesong! Passer til alt!

 

 

Tilbehør

 

 
Alt fra Kari Traa

Kari Traa er et norsk sportsmerke som er kjent for sine spreke mønstre og farger, med feminin passform og høy kvalitet. Den norske Freestylekjøreren Kari Traa har skapt lekne klær for den aktive, sporty og eventyrlystne jenta. Det er ingen tvil om at Get Inspired-jenta tar seg bra ut i de herlige plaggene fra Kari Traa!