Freshe, sporty vårnyheter i glade farger fra Kari Traa

Freshe, sporty vårnyheter i glade farger fra Kari Traa

 

Outdoorsy

Kari Traa oppfordrer oss til å komme oss ut i naturen og ha det gøy! Det liker vi! Friluftsklærne er komfortable og perfekt til din neste tur eller andre aktiviteter ute i friluft! I tillegg kan fargepaletten mixes og matches på en fresh, fashionabel måte!

 

Butterfly

Butterfly-serien er endelig tilbake! Fantastisk superundertøy med tekniske kvaliteter og flatterende passform! Superundertøyet gir frihet og femininitet, og nettopp derfor har det fått navnet etter sommerfuglen! Det herlige er at disse passer til all type aktivitet og er like perfekt i skiløypa som på treningssenteret som på hytta! I tillegg kommer de i superfreshe farger vi bare må bli glad av!

 

Sportswear

Kari Traa lar deg viske ut grensene mellom treningsklær og hverdagsklær med sporty, casual og komfortabel sportswear for jenter som digger en sporty hverdagslook!

Trening

Kari traa lager herlig, funksjonelle og komfortable treningsklær som passer like godt til utetrening som til innetrening som til en aktiv hverdag!

 

BESTSELGER!♥

Kari Traa Myrblå pant er en storfavoritt sesong etter sesong! Passer til alt!

 

 
Alt fra Kari Traa

Kari Traa er et norsk sportsmerke som er kjent for sine spreke mønstre og farger, med feminin passform og høy kvalitet. Den norske Freestylekjøreren Kari Traa har skapt lekne klær for den aktive, sporty og eventyrlystne jenta. Det er ingen tvil om at Get Inspired-jenta tar seg bra ut i de herlige plaggene fra Kari Traa!