Get Inspired på eventyr med Twentyfour! Sjekk ut de fine turklærne!

Flåm-kolleksjonen er tilbake i nye, freshe farger som bare roper vår! Denne kolleksjonen må du bare sjekke ut!

 

Norge er så vanvittig vakkert, vilt og levende! Det samme kan vi si om den nye kolleksjonen fra Twentyfour. Og du, tenk at det snart er vår! For tidlig å glede seg? Neida. La oss nyte at dagene er lysere. La drømmene farges av lettere, ledige og freshe klær. Den superfine Flåm-serien kommer i nye, herlige farger og er bare så fine! Herlige jakker, shorts, fantastiske turbukser, 2-lags jakker og ikke minst sko! Bli med oss på tur i nydelige Loen! Gled deg til våren og varmere dager sammen med oss!

La deg inspirere av de glade og herlige fargene i kolleksjonen! Drøm deg bort til fint vær og nydelige turer ute i frisk natur!

 

 

 

 

Twentyfour
Nordmenn elsker naturen og alt den har å by på og det er nettopp denne kjærligheten til naturen som inspirerer Twentyfour til å utvikle og designe klær av høy kvalitet med gode tekniske egenskaper! Plaggene fra Twentyfour er tilpasset norske forhold og er like funksjonelle som de er stilfulle! Merkevaren ble grunnlagt i 2006 og har siden den tid opparbeidet seg en solid posisjon i markedet! Vi i Get Inspired elsker de herlige kolleksjonene fra Twentyfour med deres herlige bukser, anorakker, jakker, tilbehør og mye mer! Plaggene fra Twentyfour er inspirert av naturen, men de passer like godt en urban livsstil! For som de selv sier: urban outdoor – anywhere, anytime! <3