Get Inspired på eventyr med Twentyfour! Sjekk ut de fine turklærne!

Her får du en snutt fra vår villmarkstur med Twentyfour og en smakebit på vårens nyheter! Stay tuned, nyhetene er rett rundt hjørnet!

 

 

 

Norge er så vanvittig vakkert, vilt og levende! Det samme kan vi si om den nye kolleksjonen fra Twentyfour. Og du, tenk at det snart er vår! For tidlig å glede seg? Neida. La oss nyte at dagene er lysere. La drømmene farges av lettere, ledige og freshe klær. Bli med på glamping i Telemark! Gled deg til våren og varmere dager sammen med oss. Snurr villmarksfilm!

 
Twentyfour kommer i vår med en ny serie: 1222. Navnet er hentet fra Bergensbanens høyeste punkt og produktene er så fine! Herlige jakker, shorts, fantastiske turbukser, 2-lags jakker og ikke minst sko! I tillegg kommer Flåm-serien i nye, herlige farger så her er det bare å glede seg!

 

Alt fra Twentyfour

 

Twentyfour
Nordmenn elsker naturen og alt den har å by på og det er nettopp denne kjærligheten til naturen som inspirerer Twentyfour til å utvikle og designe klær av høy kvalitet med gode tekniske egenskaper! Plaggene fra Twentyfour er tilpasset norske forhold og er like funksjonelle som de er stilfulle! Merkevaren ble grunnlagt i 2006 og har siden den tid opparbeidet seg en solid posisjon i markedet! Vi i Get Inspired elsker de herlige kolleksjonene fra Twentyfour med deres herlige bukser, anorakker, jakker, tilbehør og mye mer! Plaggene fra Twentyfour er inspirert av naturen, men de passer like godt en urban livsstil! For som de selv sier: urban outdoor – anywhere, anytime! <3