Sportsbriller til herre

41 produkter
Sorter etter relevans

Sportsbriller

Fra skiløypene til bygatene - de siste årene har sportsbriller til herre vært overalt. Brillene som tidligere ble forbundet med trening, har nå blitt minst like populære til hverdags. Se vårt utvalg sportsbriller til herre og finn den som passer best til din stil.

Når du skal velge sportsbriller er det flere ting å tenke på. Trenger du sportsbriller som er utformet for fart? Da kan det være lurt å velge en modell som slipper inn lite vind. Skal du bruke sportsbrillene ved snø eller vann vil vi anbefale skibriller med polariserte glass. Disse filtrerer bort det sterke lyset som blir reflektert, slik at du kan se tydeligere.

Raske briller til herre


I 2019 slapp Nicolay Ramm en festlåt med navnet “Raske briller”. Denne sangen gjorde uttrykket til folkemunne, men hva ligger egentlig i begrepet? Raske briller er sportsbriller med aerodynamisk utforming. De sitter ofte tett til ansiktet og har krumme glass som beskytter mot vind og sol.

Oakley sportsbriller til herre


Oakley sportsbriller til herre er designet med tanke på komfort og ytelse. De beskytter øynene dine mot skadelige UV-stråler, støv, vind og andre elementer som kan forstyrre treningen din. Med robuste rammer og ripebestandige linser, er disse sportsbrillene laget for å vare i mange år fremover. Det elegante og sporty designet gir deg det lille ekstra når du er ute og trener.

-