Solbriller til herre

83 produkter
Sorter etter relevans

Solbriller

Har du noen gang drømt om å ha en supermakt? Kjøp et par solbriller da, vel! De gir deg evnen til å observere verden uten å bli oppdaget. Og, du ser ut som en filmstjerne på kjøpet.

Uansett om du skal tilbringe sommeren på stranda, på fjelltur eller bare henge rundt i byen er gode solbriller et must. Det er mer enn bare en måte å skjule gårsdagens spor av festligheter. De beskytter mot det sterke sollyset og lar deg slappe av i ansiktet. Din trofaste partner i hverdagens eventyr!

Runde eller firkantet glass, smal eller bred passform - solbriller til herre kommer i ulike former og fasonger slik at du kan finne den som passer best til din ansiktsform. Pilotbriller er en tidløs klassiker som er like populær sesong etter sesong. Diskret look og flatterende passform som passer til de aller fleste.

Ray Ban solbriller til herre


Siden 1930-tallet har Ray Ban vært i førersetet for solbriller. Den innovative beskyttelsen mot UV-stråler var mye av grunnen til at dette ble en folkefavoritt. Ray Ban solbriller har en formidabel måte å kombinere retro design med en moderne tvist. Kvaliteten sørger for at de varer sesong etter sesong. Finn din favoritt og opplev magien!

Polariserte solbriller til herre


Når sollyset treffer overflater som vann, våt asfalt eller snø reflekteres lyset og blir sterkere mot øynene. Solbriller med polariserte glass demper refleksjonen og beskytter mot det sterke lyset. I tillegg kan du oppfatte farger mer tydelig. De polariserte glassene hjelper deg også å se under vannoverflaten - perfekt ved bading, fiske eller fortøyning av båt.

Hos oss venter de perfekte solbrillene på deg - klar til å gi deg superkrefter og en solid dose selvtillit.

-