Briller til herre

77produkter
Sorter etter relevans

Briller

Briller til herre skal gi god beskyttelse mot solen og ramme inn ansiktet på en flatterende måte. Når du skal velge herrebriller kan det være lurt å tenke over hvilken modell som er mest kledelig på deg. Alt fra trendy, runde briller til sofistikerte varianter med firkantet glass - uansett hva du foretrekker har vi det du trenger.

Solbriller til herre er stilrene briller som kan brukes til de fleste anledninger. Velg modeller med klassiske farger som brun og sort, eller gå for fargerike varianter som gir det lille ekstra til ethvert antrekk.

Skal du bruke briller under trening? Da er sportsbriller eller skibriller det perfekte valget for deg. Disse har en aerodynamisk utforming med krumme glass som slipper inn lite vind og sol. De siste årene har sportsbriller til herre også blitt populære å bruke til hverdagsantrekket.

Oakley briller til herre


Oakley briller til herre har et maskulint og kult uttrykk. Med beskyttende glass og behagelig passform får du optimal komfort hele dagen. Mange av modellene til Oakley har også polariserte glass som vil si at de filtrerer bort sterkt lys fra snø eller vannoverflater. Herrebriller fra Oakley egner seg derfor svært godt til aktiviteter i naturen.

Vedlikehold av briller til herre


Tar du godt vare på brillene dine, holder de seg fine mye lengre. For å unngå riper på glassene anbefaler vi å oppbevare brillene i etui. I tillegg kan det være lurt å rengjøre dem regelmessig med pusseklut. Både etui og pusseklut følger med på de fleste modellene når du kjøper briller fra Get Inspired.

-