Sneakers

86produkter
Sorter etter relevans

Sneakers

Liker du også følelsen av splitter nye sneakers? Ingenting kan måle seg med det øyeblikket du løfter lokket og ser et helt nytt par sneakers vente på å bli brukt. Sneakers er en hverdagsfavoritt som gir en perfekt blanding av komfort og stil.

Designet på sneakers til herre har vært i stadig endring de siste årene. Tidligere ble sneakers kun sett på som et praktisk skotøy. I dag er sneakers en avspeiling av individualitet og stil, og man kan finne utallige forskjellige modeller. Forskjellige sålehøyder, fargenyanser og fasonger - mulighetene er uendelige.

Hvite sneakers til herre


Uansett om du skal en tur på byen, slappe av med venner eller på middagsselskap, er hvite sneakers det perfekte valget. Den nøytrale fargen gir deg en avslappet og stilren look.

Kjenner du til problemet med at hvite sneakers lett blir skitne? Da kan det være en god idé å investere i skopleie. Ved å ta godt vare på sneakersene dine, sørger du for at de varer lenger.

Sneakers til herre fra populære merkevarer


Vårt utvalg av sneakers til herre består av ledende merkevarer som Nike, adidas, Puma og New Balance. Nike sneakers er stilrene sko med moderne detaljer og behagelige materialer. Sneakers fra adidas har en sporty og tidløs look.

Er du ute etter sneakers med en retro vibe? Sneakers fra New Balance er inspirert av 70-tallets karakteristiske løpesko og er perfekt for en avslappet look.

Utforsk vår samling av sneakers til herre og finn din favoritt. Vi er sikre på at du vil finne et par (eller to) som vil ta stilen din til det neste nivået. Ikke glem at det er lite som slår et par boksfreshe sneakers i gave. Sjekk ut vårt utvalg sneakers til dame og overrask noen du er glad i.

-