Tøfler

20produkter
Sorter etter relevans

Tøfler

Vi vet at det ikke er noe bedre enn å komme hjem etter en lang dag, kaste av seg skoene og gli inn i et par supermyke tøfler til herre. Eller når du kommer til hytten etter en lang biltur, og blir møtt av et iskaldt gulv. Vi vil nesten påstå at du ikke har kjent på ekte kjærlighet før du kjøper deg tøfler.

Ulltøfler til herre


Visste du at ull er naturlig pustende? Ulltøfler til herre bidrar med å regulere temperaturen og hindrer føttene i å bli verken for varme eller kalde. Det er nok derfor ulltøfler er et populært valg for oss som bor i skiftende klima. I tillegg har de naturlig luktmotstand slik at du slipper å bekymre deg for fotlukt.

Uggs tøfler til herre - våre mest populære modeller


Oppdag komforten fra Uggs og gi føttene dine den kjærligheten de fortjener! En herlig kombinasjon av komfort, kvalitet og stil - Uggs tøfler til herre gir deg følelsen av å gå på skyer. Og hvem har vel ikke drømt om å gjøre det?

I tillegg til et ikonisk utseende, er Uggs tøfler også funksjonelle. Med en holdbar gummisåle kan du lett snike deg ut for å hente posten, uten å måtte bytte sko. Disse tøflene kommer garantert til å være en hverdagsfavoritt.

Birkenstock - tøfler til herre


Birkenstock herretøfler kombinerer komfort og funksjonalitet på en perfekt måte. Med en anatomisk formet korksåle, tilbyr disse tøflene en naturlig og behagelig passform.

Med andre ord: Disse tøflene er perfekte for deg som tilbringer mye tid på føttene. Med tøflenes enkle og sofistikerte design egner de seg like godt til kontoret som hjemme.

Overrask noen du er glad i - tøfler til herre er en populær gave som gir mye glede. Vi har også et stort utvalg tøfler til dame slik at hele familien kan holde seg varme og stilfulle.

-