Shorts til herre

91produkter
Sorter etter relevans

Shorts

Shorts er ikke bare et stykke plagg. Det er en snarvei til frihet. En portal til solskinn. En mulighet for å puste fritt.

Jeg skjønner om du ikke har peiling på hva jeg snakker om. Jeg henger så vidt med selv. La meg forklare.

Shorts gir beina dine en velfortjent fridag fra livet i buksefengselet og slipper de hvite leggene dine fri. De tillater beina å omfavne solens varme, kjenne brisen suse og leve fritt uten begrensninger.

Like fort som shorts kan gi deg en følelse av frihet, forsvinner også sommeren og de varme temperaturene forbi. Så grip muligheten mens du kan: Sleng på deg en shorts og nyt livet som fri!

Vårt utvalg av shorts til herre


I dette utrolige universet av shorts finner vi en spennende blanding.

Vi kan starte med å ta en titt på de ikoniske treningsshortsene. De er som ninjaer - eksperter på å slippe fri fra tøylene og ta fatt på ethvert eventyr du kaster på dem. Så har vi løpeshortsene - energibomben som dytter deg over dørstokken og pusher deg til å sette nye rekorder.

La oss ikke glemme turshortsene som lar deg spre vingene og legge høydemetrene bak deg. Med god pusteevne og bevegelsesfrihet kan du toppe ethvert fjell og krysse enhver vidde.

Dersom værgudene plutselig skulle få andre tanker og gjøre været surt mens du er på tur, kan det være lurt å zippe på noen buksebein. Hold up. What on the earth? Jeg hører tankene dine akkurat nå, så la meg utdype. Med en Zip Off bukse kan du fritt bevege deg fra bukse til shorts kun ved å åpne en glidelås. Og nei, vi snakker ikke om buksesmekken.

Zip Off Bukse: For når været er like forvirrende som Excel.

Når værgudene derimot spiller på lag og varmer kloden, kommer linshortsene frem. Med en følelse av letthet og avslappet eleganse, vil du finne det vanskelig å bruke bukser igjen. Da er det godt at vi har sweatshorts – de mest komfortable shortsene du vil oppleve. Med et pustende stoff i myk bomull kjennes det nærmest ut som du ikke har på deg noe som helst.

Hvordan style shorts til herre?


Selv om beina får puste fritt, betyr ikke det at også overkroppen har fortjent en ferie. Med mindre været tillater det så klart. Jeg skal i alle fall ikke klage dersom du går for det.

Hvis det er kjøligere ute eller du har en fancy fest å delta på, kan det hende at et plagg på overkroppen er i alles beste interesse.

Så kommer det store spørsmålet. Hvordan styler du en shorts? Svaret på det kommer an på hvor du skal:

  • Fest? Kombiner en luftig linshorts med en matchende linskjorte. Sleng på et par hvite sneakers så er du good-to-impress.
  • Trening? En pustende og fleksibel treningsshorts styles fint med en lang treningsoverdel eller t-skjorte. Noen hvite tennissokker setter prikken over i-en.
  • Tur? Her vil vi anbefale en skikkelig turshorts som du kombinerer med et par gode tursko og en aktiv t-skjorte.
  • Byvandring? Sjekk ut kategorien vår hverdagsshorts! Her vil du finne stilrene shorts, som går til sneakers, en caps og enkel tee.
  • Chille hjemme? Sweatshorts så klart! Hva du kombinerer denne med er helt opp til deg selv. Gå i baris om du vil. No one will ever know...

Shorts til herre


Når sommeren først gjør sin anmarsj, grip den ene dagen det er varmt i Norge og sleng på deg et par shorts! Slipp beina fri og la den nye friheten bestemme hvor ferden går. Det har du fortjent etter en lang tid i buksefengselet.

-