Jakker til herre

208 produkter
Sorter etter relevans

Jakker

Jakker til herre er ofte det plagget som tiltrekker seg mest oppmerksomhet på et antrekk. Hos Get Inspired finner du jakker i forskjellige stiler, farger og mønstre. Fra den rocka vårjakken til den praktiske skalljakken, og alt imellom. Her har du mulighet til å fremheve din personlige stil.

Herrejakker


En ytterjakke til herre skal ofte styles med hele garderoben. Det er derfor viktig å tenke over hvilke herrejakker som passer til dine favorittbukser og sko. Har du en minimalistisk hverdagsstil? Gjør et statement med en fargeglad ytterjakke. Om du eier mange bukser i forskjellige stiler og farger vil vi anbefale å investere i en stilren jakke til herre.

Vinterjakker til herre


Vinterjakker beskytter deg mot vær og vind i de kalde årstidene. Det er mange forskjellige vinterjakker som passer til ulike behov. Parkas har ofte en lang lengde og hette med ekstra isolasjon. Disse herrejakkene er med andre ord perfekte til de kaldeste månedene.

Ønsker du en lettere variant som gir større bevegelighet? Da kan vi anbefale en lett dunjakke. Bruk en fleecejakke fleecejakke under dunjakken for ekstra varme og isolasjon når kulden biter som verst. I overgangsperiodene kan du bytte ut jakken med en vest.

-