Skalljakker til herre

27produkter
Sorter etter relevans

Skalljakker

Når regnet pisker mot vinduet og vinden hyler utenfor, vet du at det er på tide å trekke på seg en skalljakke. En skalljakke til herre er rett og slett det du trenger for å nyte naturen, uansett vær.

Skalljakken er kanskje det mest anvendelige plagget som finnes. Skal du på tur? Da er skalljakken et naturlig valg. Men! Skalljakken er også perfekt for eventyr i bygatene. De siste årene har plagget blitt trendy å style med hverdagslige klær.

Sjekk vårt utvalg Bergans skalljakker - en kundefavoritt!

2-lags vs. 3-lags skalljakke: Hva er best for deg?


Har du noen gang lurt på hva som egentlig er forskjellen mellom en 2-lags og 3-lags skalljakke? Da er du ikke alene. Å velge riktig skalljakke til herre kan virke som en vanskelig oppgave. Frykt ikke - vi er her for å guide deg gjennom utvalget.

Når vi snakker om lag på skalljakker, handler det om hvor mange lag som er laminert sammen. Til sammen utgjør disse lagene stoffet i plagget. En 3-lags skalljakke består, som navnet tilsier, av tre lag: Ytterstoff, membran og innerstoff. Disse er laminert sammen og vil derfor føles som ett stoff.

2-lags skalljakker består av membran og ytterstoff som er laminert sammen. På innsiden av jakken er det ofte et løst meshfôr. Dette beskytter membranen og transporterer fukt bort fra kroppen. Mellom meshfôret og membranen vil det bygges opp en luftboble, som er årsaken til at mange oppfatter 2-lags skalljakker som lunere enn 3-lagskvalitet.

Hva som er best varierer fra person til person. 3-lags skalljakker føles lettere på kroppen, men 2-lagskvalitet føles varmere. Prøv deg frem og finn den som passer best til deg.

Hvordan velge riktig skalljakke?


Moderne skalljakker til herre er et teknologisk vidunder. De er designet for å være vanntette, vindtette og pustende. Ja, du hørte riktig! Skalljakkene lar kroppen din puste, samtidig som de beskytter deg mot ekstreme værforhold.

I en jungel av alle produkter som finnes der ute, kan det være vanskelig å finne den som passer best til deg. Vi har derfor samlet de beste tipsene til hva du bør se etter:

  • Sjekk hvilken vannsøyle jakken har! Jo høyere vannsøyle, jo tørrere holder du deg. I tillegg kan det være lurt å forsikre seg om at jakken har teipede sømmer, slik at vannet holder seg ute.

  • Er du glad i å presse deg selv? Da bør du se etter skalljakker med god ventilering. Dette kan være i form av glidelås under ermene eller mesh-stoff på ryggen.

  • Det er lite som er mer irriterende enn å måtte ta av sekken for å hente nødvendige eiendeler. Skalljakker med strategisk plasserte lommer lar deg enkelt oppbevare mobil og proteinbarer på en tilgjengelig måte.

  • Hetten gir deg ekstra beskyttelse mot vind og regn. En god hette skal ha behagelig passform, uten å hemme sikten.

Og, husk! Dette plagget er designet for å vare. Invester i en skalljakke i dag, og du har en trofast følgesvenn i mange år fremover.

-