Vårjakker til herre

46 produkter
Sorter etter relevans

Vårjakker

Har du noen gang lurt på hva superhelter har på seg når de ikke redder verden? Jeg vedder på at de velger vårjakker. Lette og stilige - med disse jakkene er det ingenting som stopper deg. En ekte vinner i garderoben!

En god vårjakke skal være lett, men samtidig robust nok til å takle vårens uforutsigbare vær. La oss ikke glemme de tekniske aspekter som pusteevne, vindmotstand og vannavstøtende materialer. Disse funksjonene sørger for at du er forberedt på alt vårværet kan kaste på deg, samtidig som du ser bra ut.

Vårjakker til herre


Hos oss finner du et stort utvalg vårjakker til ulike anledninger. Fra kule overgangsjakker til praktiske allværsjakker - her kan du være sikker på å finne den som passer best til deg. La deg inspirere av vårt utvalg:

  • Trenger du en jakke som kan ta deg fra kaffedaté til bytur med kompiser? Skjortejakker holder deg varm og stilig hele dagen.

  • Dunjakker er den mest allsidige vårjakken. Disse både beskytter mot været og ser stilrene ut. Tips: Du kan også bruke dem som et mellomlag under vinterjakken på ekstra kalde dager.

  • De dagene du ønsker ekstra komfort er fleecejakker det perfekte valget.

Tips! Velg en vårjakke som er romslig nok til å ha genser under på kalde dager.

-