Fjellsko til dame

0 produkter
Sorter etter nyeste
Viser 0 av 0 produkter

Fjellsko

En ekte fjellgeit bryr seg ikke om hvor krevende forholdene er, så lenge utstyret er optimalt. Gode fjellsko gir deg tryggheten du trenger når naturen viser sine tøffeste styrker.
Fjellsko er utformet for å tåle all slags vær, og alt slags terreng. Det høye skaftet bidrar til å unngå overtråkk og ubalanse i ankelleddet, slik at du holder deg trygg enten du beveger deg ned glatte fjell eller på ulendt underlag.

Fjellsko lages i skinn eller i tekstilmateriale. Skinnsko er naturlig vannresistent, mens fjellsko i tekstil kommer med gore-tex membran eller annen vanntett membran. Fjellskoene holder deg dermed varm, komfortabel og tørr så du kan nyte naturen rundt deg. Husk å rengjøre fjellskoene dine etter bruk, og reimpregner dem når sesongen er ferdig. Dette vil gjøre at skoene holder seg fine år etter år.

Vet du hva som skiller fjellsko fra vanlige tursko? Fjellskoene er laget for å takle vandring i krevende terreng over flere dager, i kombinasjon med tung ryggsekk. Fjellskoene er derfor noe stivere enn vanlige tursko, dette for å avlaste foten. I tillegg er fjellskoene høyere i skaftet, og grovere i mønsteret under skoen.

Fjellsko til dame

Utforsk vårt utvalg av fjellsko til dame fra kvalitetsmerker som Alfa, Vasque og Merrell. Fjellsko til dame er ergonomisk tilpasset dameføtter, og er smalere i hælen og bredere i lesten enn til herre. Velg mellom spreke farger og klassiske skinnsko. Er du i tvil så spør oss - vi hjelper deg gjerne å finne dine nye fjellsko!

-