Jeans til dame

0produkter
Sorter etter relevans
Viser 0 av 0 produkter

Jeans

Jeans, dongeribukse, olabukse - kjært barn har mange navn, men ikke uten grunn! Jeans er å finne i motebilde år etter år, og kan virkelig kalles et tidløst plagg. Utforsk de mange mulighetene og modellene, og finn din signaturstil i jeansverdenen. Med riktig par og styling vil du føle deg både komfortabel og selvsikker.

Jeans til dame


Vi tilbyr et bredt utvalg av jeans til damer med ulike passformer, farger og modeller. Enten du foretrekker skinny jeans, straight leg eller bootcut, kan du finne den perfekte passformen hos oss. Enhver kapselgarderobe bør ha en klassisk blå jeans, en tidløs sort og en fresh beige.

Skinny Jeans


Skinny jeans er en klassiker som fremhever figuren din og er et must-have i enhver garderobe. Style dem med en oversized genser eller en løs bluse for å skape en avslappet, men likevel chic stil. Husk at et par høye hæler kan forlenge beina og gjøre deg enda mer stilsikker!

Straight leg Jeans


Straight leg jeans er inspirert av mom-jeansen, og har et rett snitt fra hoften og nedover. En allsidig stil som passer både til hverdags og fest. Kombiner dem med en pen bluse og et par sneakers for et enkelt, men elegant antrekk.

Flared jeans


Flared jeans har løs passform, og vide bukseben. Dette kombinert med logopatch i skinn gir en vintageinspirert og edgy look.

Bootcut jeans


Bootcut jeans er en annen tidløs favoritt, kjennetegnet ved en lett utsvingt form fra kneet og ned. De er ideelle for å balansere ut hoftene og skape en flatterende silhuett. Style dem med en enkel bluse og et par støvletter for en feminin look.

Cropped jeans


Cropped jeans, eller "ankellange" jeans som de også heter, er en moderne og leken stil som gir et hint av ungdommelighet. De passer perfekt sammen med et par sneakers eller sandaler, og kan enkelt kles opp med en blazer og høye hæler for en kveld ute.

Jeans til herre og dame


Besøk vår nettside i dag og sjekk ut vårt store utvalg av jeans for menn og kvinner! For å hjelpe deg med å finne den perfekte jeansen, har vi en jeansguide som gir deg informasjon om passform, størrelse og hvordan du skal ta vare på jeansene dine. Ta kontakt dersom du trenger hjelp - vi hjelper deg mer enn gjerne!

-