Caps til herre

22 produkter
Sorter etter relevans

Caps

Capser til herre ser vi overalt i motebildet - fra catwalks til den lokale matbutikken. Men hva er det med dette enkle hodeplagget som har gjort det til et så ikoniskt tilbehør blant menn over hele verden? La oss dykke ned i capsens fascinerende verden og oppdage hvordan noe så funksjonelt også kan bli et uttrykk for personlig stil.

Capsen er ikke bare en reddende skygge på solfylte dager, men også et knalltøft statement-piece som kan løfte antrekket ditt fra vanlig til vidunderlig.

I tillegg er de jo supre på dager hvor håret nekter å samarbeide. Sleng en caps på hodet, og du er klar til å løpe ut døren.

Hvorfor er capser så populære?


Capsen er mer enn bare en solskjerm eller en redning mot dårlige hårdager: De er et lerret som bærer budskap. Fra de sporty nyansene av en New York Yankees til de minimalistiske linjene av en ensfarget snapback, forteller hver caps en historie. Er det ikke interessant hvordan et enkelt plagg kan signalisere alt fra sports-allianser til musikksmak.

Det som er så bemerkelsesverdig med capsen er dens tidløse natur. Mens andre trender kommer og går, forblir capsen like aktuell. Så, da er det bare én ting å gjøre: Klikk hjem din favoritt i dag!

-