Ullundertøy til herre

35produkter
Sorter etter relevans

Ullundertøy

Hvert år kommer kulden snikende som en tyv i natten. I Norge, der vintertemperaturene ofte er kalde, er ullundertøy spesielt populært. Plagget blir brukt både til hverdags og under friluftsaktiviteter som skigåing, turer og camping. Det er med andre ord et must i garderoben. Så, klikk hjem din favoritt og opplev magien!

Hos oss finner du myk og pustende ullundertøy som vil få deg til å spørre: “Er det magi?”. Nei, det er ren og skjær naturvitenskap. Naturen tok seg en brainstorming og tadaa - ullundertøy som holder deg varm i kulden, og kjølig når solen bestemmer seg for å stikke innom.

Devold ullundertøy til herre


Visste du at polfarer Fridtjof Nansen gikk på ski over Grønland med ullundertøy fra Devold? Merket har 160 års erfaring innen ullundertøy til herre, slik at de kan tilby deg komfort og beskyttelse i topp kvalitet. Velg mellom genser, halfzip eller t-skjorter - her finner du ulltrøyer til alle ulike anledninger.

Også må vi jo snakke om det kule designet på Devold ullundertøy. Tidløse design som holder seg relevant år etter år. Style ulltrøye og ullstilongs som et matchende sett, eller miks og match med ulike farger.

Ullundertøy til herre - en investering for fremtiden


Om du tar godt vare på ullundertøyet ditt, kan du ha glede av det i mange år fremover. Du har kanskje gjort den tabben å krympe et ullplagg før? Dette skjer hvis du gir ulla for hard behandling.

Vi vil anbefale å vaske ullundertøy på et ullprogram med 40 grader eller mindre. Og husk! Ull har en naturlig luktmotstand, så i mange tilfeller kan du bare henge ullundertøyet til lufting.

Med ullundertøy til herre er du mer enn klar når kulden kommer snikende. Klikk hjem din favoritt med lynrask levering.

-