Gensere til herre

243 produkter
Sorter etter relevans

Gensere

Har du noen gang tenkt over hvordan en enkel genser kan transformere hele ditt antrekk? Enten du er på fjelltur, på vei til jobb eller bare slapper av hjemme, har vi herregensere som passer til ditt behov.

Visste du at gensere til herre opprinnelig var et funksjonelt plagg brukt av arbeidere og sjøfolk? Formålet var å holde seg varm og komfortabel, og de hadde ofte et enkelt design. I dag er herregensere en sentral del av mange garderober, og de finnes i utallige stiler.

Hvordan style herregensere?


Men hvordan kombinerer du genseren med resten av antrekket? Her kan du virkelig la genserens sanne allsidighet skinne gjennom. For, herregensere kan faktisk styles med det aller meste. Vi har samlet de beste tipsene til hvordan du kan style ulike typene:


Husk! Det viktigste er å velge gensere som du føler deg komfortabel i, og som reflekterer din personlige stil.

Gensere til friluftsentusiasten


Er du mye ute i naturen? Da er det essensielt å ha gensere som tåler naturens utfordringer. To typer gensere som er spesielt verdifulle i enhver friluftsentusiast sin garderobe er fleecegensere og ullgensere.

Både fleece- og ullgensere har sine unike fordeler. Fleece er lett og hurtigtørkende, og ull har naturlig isolasjon. Mange menn finner det nyttig å ha begge typer i garderoben, klare for ethvert eventyr.

-